Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

70% ledoborec s čtyřprocentním lakem, tunami parodických odkazů a camey krasobruslařských hvězd. Svět je plný protikladů. A ty se přitahují...I na ledě. Ferrell coby sexuální maniak v převleku oslizlého kovboje reprezentuje showmanství a lascivní kontakt s publikem. Zázračné dítě Heder a la dívenka z výloh Terranovy obluzuje vybroušenou ladností. Když se tyhle archetypy mačkají a potí na jednom stupni vítězů, začne jim hořet za patami (chlupatý maskot doslova, kariéra obrazně:) Nakonec jim nezbude než vytvořit s nenáviděným rivalem jednopohlavný pár, což je těžší figura než vražedný axel s odhozem...Škoda přehuštěnosti zápletek, které se nešikovně proplétají v osobě sestry padoušských nepřátel. Těch 70% berte s rezervou. Udělila je bytost, která zimu tráví promodralá na kluzišti / přehráváním exhibicí božského Pljuščenka, nesmrtelných Anissiny-Peizerata a volných jízd švýcarského kouzelníka Lambiela:-))__P.S.Ledově ostrý vtip pouze pro angličtináře: How is music like ice skating? If you don't "C sharp" you'll "B flat. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

"Jako by krasobruslení nebylo už tak dost teplý." Na první pohled je to klasická sportovní "ferrelovka" obohacená o kluky v příléhavých pavích trikotech. A vlastně i na druhý a třetí pohled. Takže můžete-li tento specifický druh humoru, tak neprohloupíte. Ovšem ani nic nezískáte. Ledově ostří jsou totiž překvapivě gagů prostí (čest těm několika výjimkám) a poněkud sterilní. Nenudí, příjemně se na to kouká, trapné to není, ale vtipné také moc ne. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

I developed a move. A move the likes of which the world had never seen before. A move so revolutionary, so dangerous that it would have catapulted the team that stuck it straight to the top. And like many revolutionary ideas, it just scared the shit out of the establishment. So I quit. And I took it to the one place on earth batshit crazy enought to give it a try. North Korea. Behind the Bamboo Curtain, they call it "The Iron Lotus". Will Ferrell opět nezklamal. Jeho a Hederovi společné bruslařské kousky ´sou nezapomenutelně sexy, a hlášky, které oba drmolí celý film, vás prostě převálcujou. Takhle dobře ´sem se naposledy bavil u Anchormana. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Blades of Glory _ Bo Bice ,2. The Stroke _ Billy Squier ,3. Good Vibrations _ Marky Mark & The Funky Bunch ,4. Hot Blooded _ Foreigner ,5. Dance Sucka _ T. Ray ,6. Rock You Like A Hurricane _ Scorpions ,7. Let's Get It On _ Marvin Gaye ,8. Olympiad _ Fredrick Fennell & The Cleveland Symphonic Winds ,9. Slice and Dice _ Theodore Shapiro ,10. Snow Cones _ Theodore Shapiro ,11. Blades Of Glory _ Theodore Shapiro ,12. Xanadu _ Olivia Newton-John , ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Dokonalé ve své stupiditě, ještě větší nářez než Zoolander, promyšleno do posledních detailů, ačkoli se to možná nezdá, je to velmi chytrý film a mě si rozhodně naplno získal, některé gagy jsou geniální a místy sem se trhal smíchy na kusy... Blades of Glory dokonale definují můj komediální vkus:) mimochodem Will Ferrel je borec! ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Partners. (Raccoon.city)
  • Will Arnett a Amy Poehler, ktorí hrajú súrodencov, sú v reálnom živote manželia. (Raccoon.city)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama