Alien CastleKamera:
Jamie ThompsonHrají:
Sherilyn Fenn, Whip Hubley, David Hewlett, David Johansen, Kenneth Tobey, Paul Bartel, Shannon SturgesObsahy(2)
Léto 1958. Do malého Sunset Motelu přijíždí Bridget De Soto (Sherilyn Fenn) se svým manželem. Vzniká zápletka, do níž je zatažen manžel, vyděrač, psychopat a manažer hotelu. Všichni mají něco společného. Chtějí Bridget. Avšak někdo musí zemřít... Stylizovaný „FILM NOIR" s hrdinkou filmu „Twin Peaks" a „Hitmana". Příběh o lásce, chtíči, zradě a vraždě. (Fine Production)
(více)Recenze (2)
Plytký noir s rádoby mysteriózní zápletkou netáhne z vod televizního průměru vůbec nic...ani obsesivní záběry na Sherilyn Fenn v retro pin-up plavkách, což zřejmě za vrchol filmu považoval i tvůrce galerie v tomto profilu. Nicméně erotiku zde nehledati, spíš ztráty paměti, flashbacky a pár psychoušů, kteří projevy své nemoci kočírují k rádoby překvapivému finále.. Je pravdou, že příliš tomu nepřidává ani poměrně zlý český dabing II. ligového VHS labelu FINE productions. ()
Noirova hricka s tv vizualem a v barve, pribeh nudny. Nevim kdo je Alien Castle, ale zadne rezijni prekvapeni jsem tam taky nevidel... Cili jedinym svetlym bodem zustava nadherna Sherilyn, ktera se nam predvede asi ve 20 outfitech, a ktere to opet moc slusi. Pro noiristy je to na jednu projekci zkousnutelne, pro ostatni divaky asi zcela zbytecne. ()
Photo © Two Moon Releasing