Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (866)

Brouk 

všechny recenze uživatele

1. NIkdy bych neměnil na blind s někým bejvák, byť je to vcelku lákavá představa. 2. Nikdy bych nevěřil tomu, že to tak může fungovat. 3. Mé komentáře v bodě 1. a 2. jsou nepodstatné.... A důvod? Film, který vezme za srdce nepotřebuje obhajobu... jen koukat a koukat a měnit u vybraných dváků (nadpoloviční většina) kapesníky... :-) Je to tak správné, je to tak špatné? Tsssssss...... koho to zajímá? Je to tak, jak je.... A jestli to někdo řeší? Asi někdo jo, tak ať vypne či přepne... Já se na to hodlám dívat znovu a znovu..... :-) Tak ma byť, tak je to spravne, dovolte mi odejit... Hned tak mě tenhle film neomrzí...... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Náhoda, osud, nebo snad Boží ruka spojila životy hlavních hrdinů?? Ne, byl to romanticko - nenáročně založený scénárista, který napsal těžko uvěřitelný příběh, ale přesto příjemný, koukatelný a naprosto odpočinkový! Jak já bych spojila ten útulný domeček s počasím z LA, s tou obří obrazovkou, plnou stěnou dvdček (postačí jeden dvd přehrávač), s komplet celým vybavením ložnice (hlavně tou písničkou v budíčku) a v té posteli by mi dělal společnost Jude Law… ach… Krásné prázdniny by to byly :o) Bohužel mi bude muset postačit film samotný a jelikož jsem skromné děvče, film stačí :o) ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Výborně obsazená romantická komedie. Velmi se mi líbila Cameron Diaz, kterou jinak moc nemusím. Jude Law byl vynikající jako vždy. Kate Winslet je jedna z mých nejoblíbenějších a opět mě nezklamala. Skvělý příběh, který se může stát každému z nás, i když samozřejmě jak už to ve filmu bývá je vše s valkou nadsázkou :). Vůbec nechápu proč tenhle film je srovnáván s Láskou nebeskou, která jen tak přemožitele nenajde. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jen zřídka se povede USA takhle dobrá romantická komedie. Celý film mi přišel šíleně upřímný. A na to, že má přes 2 hodiny, jsem se ani chvíli nenudila. Úžasná čtyřka doplněna o kouzelné momenty a situace. Mě tu nechybělo opravdu nic. Žádná scéna, kde bych si řekla "Nooo, tak tohle mělo být jinak". Jedním slovem (a to nepřeháním) - DOKONALÉ. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála podarených romantických komédií. Škoda toho konca, ktorý nebol dotiahnutý, pretože niektoré otázky zostali nezodpovedané alebo iba čiastočne vysvetlené. Inak by išlo o geniálny počin, ktorý brilantným spôsobom opisuje všetky úskalia lásky a zamilovanosti. Herci predstavujúci hlavných hrdinov odviedli perfektný výkon. Keby nebol ten nepodarený koniec tak je to jasných 5*, takto iba silné 4*. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 85 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama