Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (371)

Ridick 

všechny recenze uživatele

no a mame tu dalsi tanecny film o pare, kt. by sa asi nikdy v zivote nedal dokopy, ak...vo filme je vidno same klise, nema to atmosferu a najlepsia tanecna scena je na zaciatku, co je dost zle nacasovane a nakoniec este hlavni predstavitelia nemaju ani kusok charizmy a tak film upada do podpriemernych vod. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Rozhodne tenhle film dostava cenu za nejoriginalnejsi preklad nazvu! (haha) Jinak fajn hudba a choreografie, akorat z tech vsech klise vam bude postupem casu na nic, nemluve o neustalem vnucovani toho co je cool - drsny hoperi, vohakly do mikin XXL, kteri nakonec vypadaj, ze maji delsi telo jak nohy. Ted uz tu chybi jenom Ali G. (btw proc Tyler furt dokola tak divne placa rukama???) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som to niekedy v noci v práci, iba tak na úvod pre ospravedlnenie, čo pri takomto filme hľadá komentár tridsiatnika. Námet je ťažko zúfalý, čo by až tak nevadilo, ak by bol scenár doplnený zaujímavými tanečnými číslami a charizmatickou ústrednou dvojicou. Lenže Channing Tatum je čisté drevo s vysokou hustotou všetkých látok, ktoré sa v dreve nachádzajú. On tu iba je, občas nudne zatancuje a niečo len tak mimochodom povie. Pre diváčky od 10 do 17 rokov. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Chápu, že každá dorůstající generace potřebuje svoji "Pomádu", "Horečku sobotní noci" nebo "Hříšný tanec"... Všechno se opakuje, tanečníci jsou zpravidla socky z předměstí, toužící vyniknout v tom jediném, k čemu mají vlohy, zařadit se mezi úspěšnější sociální skupinu, zamilovat se a ještě morálně procitnout. K jednoduchému scénáři pak postačí pár chytlavých tanečních odrhovaček podbarvených erotickým napětím a úspěch je zaručen. Až dosud měly postavy alespoň nějaké kouzlo osobnosti a jejich snažení se dalo nazývat tancem. Pak nechápu, proč do mužských tanečních rolí obsazují čím dál větší kolohnáty, s evidentně stále nižším IQ, kterým stále nedochází, že nacvičují baletní vystoupení a dál se vesele klátí v hip hopovém rytmu, zabalení v obřích plandavých hadrech. Ještě, že se toho babička nedožila...:-) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že čím starší bratříček nejmladších Step Upů, tím oldschoolovější choreografie. A protože příběh a všechno kolem něj včetně herců drží laťku na stále stejné úrovni "kvality", jde hodnocení hodně dolů. Nehledě na to, že balet mi nikam jinam kromě Billyho Elliota, prosím, nemíchejte! Film jsem nějakým způsobem přežil, ale primárně jsem se na to díval jen kvůli tanečním scénám. Vzhledem k tomu, že s každým novým dílem přichází cca o 20 minut více takových pastev pro oči, jednička je víceméně zbytečná. Ani ten závěrečný baleto-street dance za moc nestál. Doporučuji začít u 3Dčka a potom případně ochutnat 2 the Streets, Tatuma lze s klidným svědomím vynechat. Bohužel. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama