Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (371)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Chápu, že každá dorůstající generace potřebuje svoji "Pomádu", "Horečku sobotní noci" nebo "Hříšný tanec"... Všechno se opakuje, tanečníci jsou zpravidla socky z předměstí, toužící vyniknout v tom jediném, k čemu mají vlohy, zařadit se mezi úspěšnější sociální skupinu, zamilovat se a ještě morálně procitnout. K jednoduchému scénáři pak postačí pár chytlavých tanečních odrhovaček podbarvených erotickým napětím a úspěch je zaručen. Až dosud měly postavy alespoň nějaké kouzlo osobnosti a jejich snažení se dalo nazývat tancem. Pak nechápu, proč do mužských tanečních rolí obsazují čím dál větší kolohnáty, s evidentně stále nižším IQ, kterým stále nedochází, že nacvičují baletní vystoupení a dál se vesele klátí v hip hopovém rytmu, zabalení v obřích plandavých hadrech. Ještě, že se toho babička nedožila...:-) ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Zhudebnění songu Avril Lavigne Ska8erboy? Princezna a žabák? Paint it black? Life on the streets? Baletní špičky vs r´n b patičky? Sympatická herecká dvojka, pár příjemných songů, co vyšumí z hlavy jak levné šampaňské, průměrná notověkroková veselice pro náctileté publikum. A jedna parádní scéna. Hledej, šmudlo. 50% ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je to len dalsi tanecny film z chudobnej stvrti a problemami s porozumenim okolia... ok. Velke minus za tu 1 smrt, podla mna zbytocne a plus za hudbu a zaverecne tanecne predstavenie. Update: V roku 2012 po x zhliadnutiach a y novych horsich tanecnych filmoch dviham o 2* na plnku. Vzdy si rada pozriem. (I ked priznavam, ze mozno preto, ze telke nevenujem plnu pozornost a zameriavam sa len na sceny, ktore sa mi pacia. :) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tohle je docela fajn oddychovka, která nejen místy pobaví, ale hlavně potěší dobrou taneční hudbou, skvělou taneční choreografií a jednoduchou zápletkou, nad kterou si fakt lámat hlavu nemusíte. Prostě příjemný taneční film s nádhernou Jenn Dewan a namachrovaným Channingem (jak už ho známe i z jiných filmů), který si mezi své top filmy rozhodně nedám, ale abych ho srovnával s jinými stupidními filmy, to si i přes hloupý scénář taky nezaslouží! Sečteno podtrženo pěkné 3 hvězdičky. ()

Ridick 

všechny recenze uživatele

no a mame tu dalsi tanecny film o pare, kt. by sa asi nikdy v zivote nedal dokopy, ak...vo filme je vidno same klise, nema to atmosferu a najlepsia tanecna scena je na zaciatku, co je dost zle nacasovane a nakoniec este hlavni predstavitelia nemaju ani kusok charizmy a tak film upada do podpriemernych vod. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama