Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Snaha o novodobý mix Flashdance, Dirty Dancing a moderní Honey, která nedopadla zas tak špatně, jak jsem očekával, a to díky sympaťákovi Channingovi Tatumovi. Ještě těď si pamatuju, jak měl každýj na svém mobilu vyzvánění. Show Me the MoneyNaštěstí mně se to vyhnulo obloukem. Pro filmové konzumenty z řad teenagerů je Step Up dobrou volbou na páteční večer - krásní, mladí, opálení, a hlavně prožívající svoje sny a touhy. Hloupé, naivní a předvídatelné, kde OST společně s choreografií tanců a pěknou Jennou Dewans tvoří největší + tohoto filmu. 55 % ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy tu mluvíte o tancování, jakoby to byla atomová fyzika." Tanec mě provází celým mým životem a nemohu napsat, že bych z toho byl šťastnej. Vždy, když mě chce mít Osud za pitomce, tak mě někdo vyzve či spíše donutí k tanci. Já tedy každou předem svědomitě upozorním na to, že je to na její riziko a pak se do toho vrhnu v medvědím rytmu a se sloním taktem. Nicméně filmy o tančení mi nevadí a pohádka o baletícím hip-hoperovi mě celkem bavila. Jednak se při ní vrtělo celkem zajímavě a hlavně dámská část kolektivu ve mně probudila poměrně dost nízký pudy. Tak proč šetřit hvězdami, když v pohádkách je děj nepodstatnej a míra moralizování nepřekročila únosnou míru? ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Tohle je docela fajn oddychovka, která nejen místy pobaví, ale hlavně potěší dobrou taneční hudbou, skvělou taneční choreografií a jednoduchou zápletkou, nad kterou si fakt lámat hlavu nemusíte. Prostě příjemný taneční film s nádhernou Jenn Dewan a namachrovaným Channingem (jak už ho známe i z jiných filmů), který si mezi své top filmy rozhodně nedám, ale abych ho srovnával s jinými stupidními filmy, to si i přes hloupý scénář taky nezaslouží! Sečteno podtrženo pěkné 3 hvězdičky. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nenáročná podívaná s myšlenkami hlubokými asi jako kaluž, s průběhem jasným jak facka, papír šustí při všech dialozích o cestě za snem, které tu byly už tolikrát... Taneční scény jsou ale fajn, neurazí, nepotěší, občas i zaujmou. Charisma ústředních herců balancuje na kritických hranicích, Tatum si to vynahrazuje drsným ohozem a Dewan délkou sukně. *** Poznámka: Mnohem zajímavější než film je diskuze pod recenzí na Filmpubu... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Šikovne spravený film, kopírujúci pravidlá žánru a príjemne spájajúci klasiku a moderný tanec. Sem tam vyskočí menej uveriteľná snaha o drámu, ale finále má dostatočne zimomrivkkvý potenciál, aby milovníkov tanečných filmov nadchlo... Ak sa vám páčil TANEC S VÁŠŇOU (nemíliť s biednym Vášnivým tancom), odporúčam... ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama