Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (371)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Vzdělání doplněno, můžu si udělat čárku u všech tří dílů :-) Vzal jsem to teda v opačném pořadí, ale myslím, že mi to nijak neuškodilo. No...musím říct, že jednička byla asi nejlepší. I když dvojka byla také ucházející. Tatum je beze sporu velmi dobrý tanečník, jeho pohyby jsou přirozené a závěrečný tanec byl podle mého laického oka na vysoké úrovni. Při nejmenším to bylo hezky natočeno. Co se týče příběhu, tak divák mohl v pohodě předpovídat jakoukoliv následující scénu :) Zkrátka to bylo hodně okaté a maximálně předvídatelné. Ale jak už jsem jednou psal - to zkrátka k těmto romanticko-hudebním filmů neodmyslitelně patří a divákům (zejména dívkám) se to prostě líbí. Když shrnu celou trilogii Let's Dance, musím říct, že jsem čekal mnohem větší propadáky. No a jelikož mě to v podstatě nenudilo a příjemně se na to koukalo, brzy zajdu do kina na čtvrtý díl. To jsem zvědavý, co to bude za revoluci (revolution) :) Let's Dance 1 hodnotím následovně - 75% (with J.) ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Nenáročná podívaná s myšlenkami hlubokými asi jako kaluž, s průběhem jasným jak facka, papír šustí při všech dialozích o cestě za snem, které tu byly už tolikrát... Taneční scény jsou ale fajn, neurazí, nepotěší, občas i zaujmou. Charisma ústředních herců balancuje na kritických hranicích, Tatum si to vynahrazuje drsným ohozem a Dewan délkou sukně. *** Poznámka: Mnohem zajímavější než film je diskuze pod recenzí na Filmpubu... ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Na to, ze je to len dalsi tanecny film z chudobnej stvrti a problemami s porozumenim okolia... ok. Velke minus za tu 1 smrt, podla mna zbytocne a plus za hudbu a zaverecne tanecne predstavenie. Update: V roku 2012 po x zhliadnutiach a y novych horsich tanecnych filmoch dviham o 2* na plnku. Vzdy si rada pozriem. (I ked priznavam, ze mozno preto, ze telke nevenujem plnu pozornost a zameriavam sa len na sceny, ktore sa mi pacia. :) ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Vykradnutá encyklopédia filmových klišé, ktorá zlyháva na úrovni dramatickej, romantickej a aj komickej. Herecky úplná tragédia, čiže jediné čo ostáva sú tančeky. Let’s Dance všakže :o). V tomto smere sú schopnosti a talent ústrednej dvojice (Tatum, Dewan), chvalabohu na protipóle k tým hereckým, a z toho čo spolu na parkete predvádzali mi občas behal mráz po chrbte. Kto v tanečnom filme nebude hľadať veľa filmového umenia (choreografička na režisérskej stoličke), bude spokojný. 50% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Tanečne-hudobné filmy to majú vždy ťažké a stoja oproti obrovskej kritike. Kôli tomu v poslednej dobe vznikajú samé hip-hopovo laďené pokusy, ktoré sú svojou ľahkosťou štýlovo zábavné, avšak hudobný žáner a väčne schematické scenáre zabránia celku emotívne sa rozvíjať. Škoda, pretože takto z toho má človek len prehliadku pekne zvládnutých tanečných kreácii. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama