Reklama

Reklama

Černé ovce

  • Nový Zéland Black Sheep (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry (Nathan Meister) se po letech vrací domů s úmyslem odprodat svému bratrovi Angusovi (Peter Feeney) svůj podíl rodinného majetku. Po příjezdu se však v důsledku genetických pokusů prováděných na ovcích, které má na svědomí právě Angus ocitne nečekaně uprostřed pekla na zemi. Zmutované ovce prahnou po lidském mase, jsou velmi nebezpečné a je jich čím dál víc. (Tygrys)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Kousl me nejakej hipisak. Co? Hipisak? No tak to se promenis. Co - v hipisaka?? :-)))) Ani jako horor ani jako komedie to moc nefunguje. Je to spis takovy usmevny film se zmutovanyma masozravyma ovcema (uz to je samo o sobe docela usmevne) kde obcas nekdo prohodi nejakou milou vtipnou hlasku - asi jednu za cely film. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Čakal som viacej a nečakal som, že z toho bude až taká komédia. Humor aký bol použitý napr. v Slithery by stačil, ale nie... niekto tu zbytočne tlačil na pílu. A tlačil tam kde nebolo treba a naopak tam kde mal sa vykašľať. Áno za všetko môže King. Síce to je jeho debut, ale i tak nemôžem toľko nedostatkov ospravedlniť. Režisér tj. spomínaný King sa vyhýbal tým najhlavnejším scénam resp. záberom. Vždy keď na sa malo dačo stať napr. odseknutie hlavy jeden ovci sekerou hneď kamera zmenila záber na dotyčného sekajúceho. I ked sa to vo väčšine hororov tiež robí, čo je na veľkú škodu, netreba brzdiť až tak ako sme to mohli vidieť tu. Ďalší mínus je, že sa väčšina dôležitých záberov odohrávala v tme. Buď sme boli v tmavej stodole, tmavej jame, alebo v totálne tmavom lese. Proste King to ešte nevie a aj preto je Black Sheep iba ďalším priemerným b-éčkom. Možno sa vám zdá nepochopiteľné, že popri toľkej kritike som dal 3 *. Berte to tak, že som čakal niečo medzi 4 až 5*. Som ja ale optimista čo? :D [Videl v Kine / Noc v Kine] Celá recenzia: TU ()

Reklama

Kordus 

všechny recenze uživatele

Nerad to přiznávám, ale tenhle film není moc dobrý. Pokud ho nevidíte o půlnoci v kině s několika sty dalších diváků, kteří jsou v různém stádiu opilosti (či s jinými psychiku ovlivňujícími látkami v krvi), jako se mi poštěstilo poprvé. Takže z původních euforických pěti hvězd padá moje hodnocení dolů na slušné tři. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Někomu dá tento film fóbii na ovce. Jinému vnutí myšlenku, že nebýt ochránců přírody nikdy by se některé druhy zvláštních živočichů nedostali z laboratoře. Někomu nedá nic, protože inteligentně odejde po 10 minutách z kina a neuvidí tak ani maličkou kapku krve. Hodně krát jsem si vzpomněl například na Braindead a hledal jsem podobnost, která začíná krví a končí šílenými nápady, které pulzují mezi genialitou a šílenstvím(uvidíme, kde bude scénárista za pár let, ale sázím na americkou variantu Bohnic s ovééééčkama). Koukám, že polovina uživatelů dává hodnocení podle alkoholu, co koloval velkým sálem (sedl jsem si dobře:)). Trocha alkoholu a podprůměrná komedie je na 70 %. Třeba se bude jednou při vstupu na půlnoční projekci např. Hostelu 8 : Česká invaze dávat po odtržení lístku zdarma jedna lahvička něčeho silnějšího... To by pak Eli Roth možná vedl Top 100 filmů na čsfd... PS: já se vyhnu tomu bééééé za každou cenu nebudu přeci jako každý kdo to viděl ... :-D ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Povedzme si na rovinu- je to hovadina. Dobrým ťahom však bolo, že si tvorcovia dokázali robiť srandu sami zo seba a film sa pomerne úspešne podarilo dotiahnuť na hranicu medzi komédiou a hororom. Divoké ovce zďaleka nevojdú do dejín v trikovej oblasti, ale ich nedokonalosť presne sedí v komediálne ladenom horore. To či vám film sadne samozrejme závisí od kadencie vtipov a humoru, ktorá je tu bohužiaľ dosť nízka. Ak by sa na humornej stránke zapracovalo, mohlo to byť podstatne lepšie. Jedna scéna sa mi však nezabudnuteľne vryje do pamäti. Je to "kefujúci " baran, ktorý si pekne mééékáá do rytmu až mu ľudská obeť zabodne nožnice do kopýtka...V tej chvíli je to veľmi silné MÉÉÉ... Prikloniť sa k slabším trom hviezdam ma presvedčil i záverečný odpal stáda. Je to jeden z tých filmov , kde je akékoľvek hodnotenie od odpadu až po plný počet absolútne v poriadku a nikoho nebude srať. 50%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Wairarapa a Wellington. (Terva)
  • Mnoho scén bylo převzato z písně Sheep od slavné britské skupiny Pink Floyd. Například scéně, kdy se ovce zakousne do krku příslušníkovi ochránců přírody, je natočená podle verše "Bleating and babbling I fell on his neck with a scream." (Beckett51)
  • Špeciálne efekty boli vytvorené firmou WETA Workshop, ktorá sa podielala aj na trilógii Pán prsteňov. (Mihail123)

Související novinky

Všechny cesty vedou do Varů

Všechny cesty vedou do Varů

29.04.2007

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary svůj 42. ročník odstartuje již 29. června a tedy by bylo na místě trochu poodhalit program nejprestižnější české filmové události. Předběžná filmová nabídka… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno