Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (288)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně slušná ukázka spojení hororu a thrilleru založená na klasické zápletce lovce a štvané oběti. Po dlouhé době zase konečně skupinka mladých, kterým jejich smrt nepřejete a která mezi sebou vede tak nějak normální dialogy a chová se tak nějak normálně, ač jsou jejich charaktery jasně a profláknutě vymezené (do poslední chvíle zlej týpek, ovlivnitelnej hodnej trouba, samotářskej drsňák, otloukánek, kterému se vymstí jeho touha po pomstě, pár kusů předem určených na porážku). Jen tý vojandě mohli dát mnohem více prostoru. Docela dobrá zápletka, zajímavá hudba, prostředí, v němž se to odehrává. Slušná práce. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// +námět, zpracování, atmosféra -pomalejší rozjezd a slabší začátek/// Atmosférou a zpracováním mi to mírně připomnělo režiséru prvotinu Mrtvá hlídka. Jen tady je to ještě o něco přehlednější a tentokrát se tvůrci oprostili od velkého množství nočních scén, takže je i něco vidět. Je to (sice řečeno s nadhledem) dobrá sonda do myslí těch, kteří nejsou tak úplně nevinní a zároveň pomsta jednoho otce za smrt svého syna. Některé záběry jsou pak hodně drsné a jsou až do morku kostí (do krve by bylo slabé slovo). Závěr je pak slušně vystupňovaný a vlastně od začátku si nejste jisti jestli někdo přežije./// Celkem 74%/// ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Horor? No moc mi teda nepřišlo. Jo dobře, pár drsnejch až skoro brutálních scén tam je, ale moc hororově to na mě stejně nepůsobila a ani jako vyvražďovačka to neni zrovna excelentní. Hlavně sem měl docela problém s tim, že sem v podstatě nikomu nepřál, sice hlavní postava je, ale taková dost divná a jinak samí rádoby drsný kokoti, u kterých se jen čeká na smrt, která ale přichází až moc čekaně a tipnout si jestli a kdo přežije, taky neni zrovna nějakej složitej kvíz ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Po skončení filmu jsem dal 4*,ale jak jsem přemýšlel nad komentářem, srážím to o hvězdu na hraničních 69%. V situaci, kdy parta adolescentních parchantů v pasťáku psychickým terorem donutí jednoho z nich k sebevraždě, za kterou jsou odměněni slovy ředitele. "Take them to the island!", jsem čekal slušnou zábavu. Díky slušnému obsazení jsem se bavil i s pár přešlapama více než půlku filmu, ale bohužel postupem času jsem si stále častěji pokládal otázku "WTF?" jak nad scénářem, tak nad logikou chování postav. Škoda, konec je jakýsi mišmaš, který celý film srazil. Ale i tak je to s přehledem dívatelný brutálnější survival, který se však snaží hrát větší představení, než jaké je schopen utáhnout. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Britský horory v posledních letech neskutečně válej. A tenhle je jedním z nich. Je to sice příběhově strašně jednoduchý, ale zase to má výbornou atmosféru a je to neskutečně brutální. Postavy byly dobře napsané i zahrané a umírají často v pořadí jaké bych nečekal, což už se mi dlouhou dobu nestalo. 70% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)
  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)
  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama