Reklama

Reklama

Ako vyšetríte vraždu, keď obeťou ste vy? Nadprirodzený thriller od producentov filmu Šiesty zmysel. Stredoškolák Nick mal život pred sebou, no len do okamihu, keď bol brutálne prepadnutý a jeho telo ukryté v lese v domnení, že je mŕtvy. Uviazol však na pol ceste medzi svetom živých a mŕtvych, ešte nie celkom po smrti, ale neviditeľný pre ostatných živých. Môže len sledovať pátranie svojich blízkych a zúfalo sa snaží kontaktovať ľudí na tejto strane. Netuší, že len hodiny ho delia od definitívneho odchodu na druhý svet... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od predchádzajúcich i nasledujúcich Goyerových filmov, tento má dušu, hoci je možno najotrepanejší. Mám pokušenie hodnotiť vyššie, než by si zaslúžila mdlá réžia. Mladosť a smrť, to neprestane fascinovať a hlboko zasahovať, zrejme až dovtedy, kým sa ma prvé neprestane dotýkať a druhé bude smrteľne blízko. Z prirodzenosti, nečiernobielosti, vierohodnosti a ľudskosti postáv PREHLIADANÉHO by sa mohli učiť scenáre, ktoré dokážu totálnu plochosť a primitívnosť zakryť dvojhodinovou smršťou šokujúcich zvratov a prekvapení. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Juhů to byla ale píčovina. Jedna holka vyloupí s kamarády obchod jelikož chce odejít s kořistí tak ji jeden člen party udá. Policisté ji propustí (WTF Numero 1) a ona zjišťuji kdo ji udal. Jakýsi komplic jí vykecá že to byl jakýsi borec tak si ho podají a ona ho zabije. On se probudí a nejen že se na ni nezlobí (v reálu by ji asi chtěl zabít) ale že se mu i líbí a chce aby našla jeho tělo (jelikož žije). Prostě píčovina na ntou navíc ta holka je tak drsná že jsem se bál i já (spíše smál ale to nevadí:-) ) ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Verim tomu, ze pre tych, ktori sami seba povazuju za filmoznalcov ako sa patri, mozu mat s tymto filmom trosku problem. Ale pre mna, laickeho zavislaka na filmoch to nebola az taka hroza. Malo to dej, mladi herci su prekvapivo dobri, fajn atmosfera...Jedinu vytku mam na stopaz a obcas nelogickost deja. Ale inak naozaj prijemny film... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Trochu jako duch, ale né tak uplakané a dojemné. Tématika posmrtného života nebo něčeho "mezi" patří k mým oblíbeným a v podání sympatických herců jsem hltal každičkou minutu. Vůbec kamera je dost zajímavá a nabízí několik zajímavých míst a mnoho neokoukaných záběrů. Napětí je zaručeno snahou o záchranu sebe samého coby ztělesněním umírajícího. Možná bych to nakonec víc osladil, ale to už je každého věc a alespoň mám o čem přemýšlet. 73% ()

carly 

všechny recenze uživatele

podľa traileru som očakávala úplne iný film. a ako príbeh to bolo dosť pointless. ale niektoré momenty boli naozaj silné a dobre zvládnuté. hlavne od Nickovej skoro-smrti. keď sledoval ako ho ľudia vidia. jeho "vzťah" s Annie. ako sa medzi nimi vytváralo akési porozumenie. záver bol zvláštny a určite nie niečo, čo som očakávala, ale aj tak som rada, že som si ten film pozrela. ale druhý krát ho už vidieť nemusím. a ešte klobúk dou pred hercami, zvlášť tie decká boli úžasné ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Režisér David S. Goyer začal svoji kariéru scénaři ke klasikám jako je Smrtihlav nebo série Blade, ale když v roce 2004 zrežíroval snímek Blade: Trinity, jeho kariéra nabrala strmý směr dolů. (imro)
  • Natáčení probíhalo převážně v okolí Vancouveru. (Terva)
  • Z filmu byla vystřižena scéna, ve které Nicka (Justin Chatwin) jako ducha uvidí z okna jiný duch starce v kómatu, když se Nick potlouká kolem nemocnice. Duch starce Nickovi vysvětluje, že Nicka nikdo nemůže vidět, slyšet nebo se ho dotknout, ale může být zachráněn, pokud vyřeší záhadu obestírající jeho vlastní "smrt". (Shadowspark)

Související novinky

Magneto už má režiséra... bohužel

Magneto už má režiséra... bohužel

01.05.2007

Někdy člověk kroutí hlavou, jací packalové dostávají v Hollywoodu velké příležitosti, zatímco třeba takovému Darrenu Aronofskému producenti akorát tak seškrtávají rozpočty a házejí mu pod nohy… (více)

Neviditelný Mars

Neviditelný Mars

17.01.2007

David Goyer, známý scénárista (Blade, Batman začíná), odložil pero a posadil se již potřetí do vyhřáté režisérské židle. Scénář k novému snímku The Invisible mu napsal Mick Davis (Modigliani). Film… (více)

Reklama

Reklama