Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

PKD 

všechny recenze uživatele

Ten konec čili pointa v pointě, který tu většina lákavě zmiňuje a je docela jedno, zda dávají nízké či vysoké hodnocení, mě též nalákal a udělal jsem dobře. Možný SPOILER...Té kravské Pink ségře bych udělal nemlich to stejné. Na to vemte krumpáč. Sice nevím, zda se na to ještě někdy podívám, ale za 1 kóknutí to stálo. 1.pol. byla sice lehce nůďo, ale 2. už šlapala lépe. Jelikož sám takovéto lokace/prostory nemám zrovna moc v oblibě, tak jsem se velmi dobře dokázal vcítiti do hl. postavy, která mi nepřišla nijak přehnaná apod. Já bych asi byl více s nervy v kýblu, než ona. Kdo ví? Autoři chtěli něco nového a to se jim i docela povedlo. Možná, že se z toho dalo vytěžiti více, páč mi to svým vyzněním a technickým zpracováním, včetně kamery etc. připomělo mé oblíbené Chernobyl Diaries, které jsou pro mne ale o 200% výše. P. s. přepokládám, že ji na letišti čekalo poněkud zpoždění a spousta všetečných otázek.;-) ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Katakomby nejsou tak špatné, jak by se z okolních komentářů mohlo zdát. Herci jsou celkem fajn a pointa také patří do ranku těch překvapivých a nebál bych se říct skvělých. Jenomže režiséři nedokáží naplnit 90ti minutovou stopáž nějak smysluplně a zábavně, takže většinu filmu jen hlavní postava pobíhá po stále stejném prostředí, sem tam někoho nedůležitého potká a jinak se nic neděje. V mém rodném městě máme také katakomby - byl jsem tam jen jednou, protože je to velice nudné a nezajímavé místo. Stejně jako velká část tohohle filmu. ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Sympatická hlavní hrdinka a velice povedený závěr, to jsou kladné stránky tohoto hororu. Párkrát jsem byl ještě v očekávání, z kterého rohu se někdo (něco) objeví, takže napětí tam bylo. Bohužel zbytek už za moc nestál, čekal jsem trochu více děsivější atmosféru...ale konec mě vážně uzemnil, takhle jsem ho vůbec nečekal. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je zlý film. Veľmi zlý film. Práve kvôli takýmto snímkom je horrorový subžáner všeobecne považovaní za plytký. Čo samozrejme nie je pravda. Aj hororovová kinematorgrafia má svoje klenoty. Lenže "Katakomby" nim rozhodne nie sú. Tie sú totiž ukážkou toho ako sa dá všetko dokonale sfušovať. Nefunguje tam úplne nič. Odporní, hlboko podpriemerní herci; rušivá, roztrasená kamera; nepríjemné, stroboskopické prebleskovanie; zmätené pobehovanie v tme; histerický vreskot sfetovaných mladých kurvičiek; idiotský scenár; imotentná réžia a vrcholom toho všetkého je ritnatá semetrika Pink v jednej z hlavných úloh. Odpad! Odpad! a ešte raz Odpad! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Katakomby ako také sľubovali oveľa lepší pohľad na vec, než len neustále pobehovanie s kamerou po chodbách, urevané nariekanie Shannyn Sossamon a bezduché, bez-napätia prebiehajúce hľadanie východu. Napriek tomu je atmosféra pomerne dosť skľučujúca a pár ľakačiek mnou niekedy aj trhlo. Ak by ma však takýto film mal odradiť od možného výletu do podobných priestoro, to by sa musel ešte veľmi snažiť. Po tomto by som sa skôr tešil. A kameramani boli dobrí, jeden zrejme trpel počas nakrúcania 'parkinsonom' alebo epileptickými záchvatmi a druhý statickou úchylkou na Shannyne nohy alebo hlavu (tie zábery som fakt nechápal). 40%. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)

Reklama

Reklama