Reklama

Reklama

Victoria se spolu s přáteli vydá do rozsáhlých pařížských katakomb, v nichž jsou pohřbeny ostatky milionů lidí. Když se dívka náhodně oddělí od svých přátel, zjišťuje, že na ni v ponurém labyrintu cosi číhá... a rozhodně to nemá přátelské úmysly! (oficiální text distributora)

Recenze (163)

cariada 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se to ze začátku zdálo na další tuctovou hororovou vyvraždovačku ,tak opak je nakonec pravdou. prostředí katakomb je ponuré ,ale taky velice temné díky tomu je většina filmu ve tmě což je docela škoda ,ale zase to na druhou stranu podtrhuje tu děsivou atmosféru. A celé rozuzlení mě v prvním okamžiku zklamalo ,ale jen do té doby něž to celé dostalo další nečekaný spád. ()

Molly 

všechny recenze uživatele

Nedala jsem se odradit zdejším nepříznivým hodnocením a jednou večer, znavená prvním dnem nového semestru, jsem ulehla se svým drahouškem (rozuměj pécé:-)) do postele a pustila si Katakomby. Za okny tma, já sama v pokoji a k tomu Shannyn Sossamon zoufale pobíhající tím temným bludištěm plným mrtvých duší... Nevím, jestli jsem vychytala zrovna správnou chvíli nebo se mi momentálně někam zatoulal zdravý rozum, ale film byl pro mě nečekaným zážitkem - snad pětkrát jsem byla v pokušení zmáčknout stopku, ale nikoliv pro to, že by byl film tak nesnesitelný, ale prostě proto, že jsem byla pěkně vynervovaná:-)) Tak nevím... Možná po druhém zhlédnutí změním názor, dneska ale dávám čtyři stars. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Samotné prostředí bylo docela dobré, ale jinak kromě neustálého řvaní hlavní herečky a záběrů na kmitající se nohy to za moc nestálo. Nezachránil to ani uřvaný hudební doprovod. Pink by se měla věnovat jenom tomu co umí a hraní to rozhodně není. Škoda, že v tom jezírku nebyly alespoň nějaké orgie. Musím se ovšem přiznat, že ke konci mě to docela chytlo, jenže ten úplný finish to celé pos.... ()

phaloc 

všechny recenze uživatele

Nizkorozpoctovy 'cavehorror' jak sa patri s bestialnym maniackym kozlom a cickou v kratkych satickach s rozmazanym makeupom, ktory sa snazi vytvarat atmosferu a ... atmosferu? Nie je tu o com pisat tak preskocme rychlo k zaveru. Celkom ma to prekvapilo (reakcia hl. hrdinky) a straaasne rozosmialo, na jednej strane je to pre divaka aj hrdinku skvela satisfakcia, na strane druhej je to primitivne snazive odlisit sa. Tuto snimku si zapamatam len vdaka tomuto zaverecnemu 'cvachtaku', inak je to uplny shit. PS: Predstavte si supermana, ktoremu by na konci filmu preplo a rozlaseroval by polovicu Metropolisu:))) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost ponurý horor, který vlastně ve své tmě utápí vše a má tak nějak kostrbatý příběh s finálnám twistem. Rozhodně ho neřadím mezi super horory, protože na to nemá režiséra respektive režiséry, ale v mnoha ohledech je to horor nevšední až originální a hraje zde vedle snaživé Shannyn Sossamon i zpěvačka Pink neboli vlastním jménem Alicia Moore. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ačkoliv se film odehrává ve Francii, byl natáčen v Rumunsku. (zdenur)
  • Film je natočen podle skutečných událostí. (Nathaniell)
  • Katakomby, o nichž pojednává tento film, se nacházejí na náměstí Denfert-Rochereau, pobllíž Montparnassu v Paříži. (claudel)

Reklama

Reklama