Reklama

Reklama

True

  • Německo True
Krátkometrážní / Romantický
Německo / Francie, 2004, 10 min

Epizoda z filmu Paris je t'aime o vztahu dívky a slepého kluka. (Elrond88)

Recenze (121)

Arcipes 

všechny recenze uživatele

Tykwer v celé své kráse a dokonalosti. Jeden z nejlepších kousků Paris, je t'aime. Tomovi se na rozdíl od většiny jeho kolegů podařilo využít potenciál krátkometrážního filmu a vytvořit něco, co paradoxně zanechává v divákovi mnohem hlubší a rozsáhlejší dojem. Vztah v deseti minutách, se skvělou hudbou a výbornou ústřední trojicí - Belsonem, Portmanovou a Paříží. 4/5 ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé pojetí, které by se dalo užívat snad u všech filmů a člověk by tak nemusel na takové chvíle čekat třeba hodinu, ale měl by je hned v sedmi nebo deseti minutách za sebou. Bohužel mám obrovskou averzi k Natalii Portman - a zastávám názor, že neumí hrát. Jako takový oddychový mini klip zajímavé. Ale nic z čeho bych si sedla tzv. "na p*del". ()

Reklama

Rufete 

všechny recenze uživatele

Za sedm minut se toho tolik dozvědět, to je hezká věc. Začátek se mi obrovsky líbil, monolog Natalie Portman byl skutečně překrásný. Film "Paříži, miluji Tě" jsem ještě neviděl, ale pokud se nese ve stejném duchu jako tenhle kousek, už teď se na něj těším. Je to moc hezký příběh, ke kterému není třeba nic dodávat. Jen se mi nelíbila ta rychlostní směs představování celého jejich vztahu, šlo to udělat lépe. Ale nebylo to špatné, to vůbec ne. ()

LemurKata 

všechny recenze uživatele

I see you - nejromantičtější vyznání, kterého se vám může ve filmu dostat:) Nejlepší povídka z Paříže, skvělá pointa, střih, nápad, herecké výkony, tempo, režie.....všechno to dohromady tvoří úžasný celek. Působivá scéna v přelidněné hale, kde se poprvé hlavní hrdinové objímají, po druhé od sebe stojí metr, po třetí jsou k sobě otočeni zády a po čtvrté tam nejsou vůbec. Lépe by snad ani konec vztahu beze slov vyjádřit nešel. 100% ()

easaque 

všechny recenze uživatele

4* povídkový film "Paříži, miluji Tě" jsem kdysi viděl, ale paměť mi už tak daleko nesahá, tak si dovolím ještě ohodnotit tento Tykwerův kraťas, který se v něm objevil. Jeho snímky většinou chválím a tento nebude vyjímkou, protože do pár minut dokázal vecpat intenzivní emoční prožitek jedné netypické milenecké dvojice. Samostatně si ho můžete prohlédnout tady, i když české titulky moc nesedí ;( [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama