Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každé Vianoce sú šťastné a veselé. Občas bývajú aj "Čierne Vianoce". A to nemyslím, že ich čiernymi spraví tá banda subsaharských mohamedánov, čo sa nám tlačí do Európy. I keď aj to je hodne desivá predstava. Teraz mám na mysli kanadsko americký slasher horror "Black Christmas". Je to remake rovnomenného snímku z roku 1974. Ten som ešte nevidel. No a po zhliadnutí tejto zmodernizovanej verzie po originále ani moc netúžim. "Čierne Vianoce" ma nezaujali, nepobavili ani nepostrašili. ** ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Shirley Walker: 1. Dance of the Sugar Plum Fairy 2. (Everybody's Waitin' for) 3. The Man with the Ba 4. Silent Night 5. Jingle Bells 6. Deck the Halls 7. Arabian Dance 8. Waltz of the Flowers 9. Carol of the Bells 10. Final Waltz 11. Apotheosis 12. Waltz of the Snowflakes ()

Reklama

giallo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jeden vážný problém, a sice že jde o remake nedostižných Black Christmas z roku 1974. Pokud se divák znalý originálu od toho odprostí a nechá se bavit solidním slasher kousekem může to fungovat. Pokud ne nech si od mého hodnocení odečte 2*. Já jsem se bavil i přes velkých obdiv a úctu k originálu... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemne osviežujúci remake klasiky . Lepšie sa hrá s atmosférou Vianoc, je tu viac mordov, viac pekných herečiek... Scenárista na jednej strane fajne vyhodil vatu a bližšie nás zoznámil s Billym, ale načo tam miešal.... uf, to by bol asi spoiler, tak nič. Zrejme chcel mať prekvapivú pointu, no kľudne si ju mohol odpustiť. Vyvražďovačka, ktorej to slušne odsýpa, killsy sú pekne drsné, nenudí, ale ani nič nové neprináša. Kto by ale chcel od vianočného slasheru, niečo viac? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na podobný námet, ako bol originál z roku 1974 bol napísaný odlišný scenár, ktorý má oproti pôvodnému snímku nemálo zmien a tak sa javí skôr ako pokračovanie než remake. A tým, ktorým verzia spred takmer 40 rokov nechutila z dôvodu toho, že sa zameriavala viac na príbeh a postavy ako na kolotoč nechutností, je predstavený klasický, krvavý ( a celkovo vynikajúci ) slasher. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Crystal Lowe zde ztvárnila svoji první hlavní roli. (Stocki)
  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru během ledna 2006, natáčení zabralo 29 dní. (Stocki)
  • Film měl původně jiný konec, ale po testovací projekci bylo rozhodnuto, že se musí přetočit. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama