Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoufalý newyorský paparazzi Les Galante se protlouká showbyznysem a snaží se lovit "výjimečné" fotografie celebrit, za něž dostává jen nepatrné honoráře. Jednou poskytne atraktivnímu dvacetiletému bezdomovci Tobymu přístřeší ve svém zanedbaném bytě. Ten se zamiluje na první pohled do rockové hvězdy Kharmy. Když ho tato divka pozve na svou narozeninovou party, přivede sebou i paparazziho Lese, který poruší slib na večírku nefotit, a tak jsou oba vyhozeni. Toby se stává přes noc celebritou. Médiím se přizná ke své lásce ke Kharmě a za zradu svého přítele se veřejně v médiích omluví. Les, který zůstal dál ve své chudobě a bezvýznamnosti, zuří a rozhodne se Tobyho usmrtit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Dramatická komedie jak paparazzi u sebe houmlesák nechal aby mu pomoh ke kariéře. Steve Buscemi jako ehm, profesionální fotograf a Michael Pitt jako bezďák se svym snem. Alison Lohman jako superstar taky měla něco do sebe. Celkově dost těžkej film k natočení, hlavně žárlivost se hraje těžko. Ale Steve to zvlád bravurně. Jinak já paparazzi nesnášim, nezajímá mě která rádobyhvězda se s kym vychrápala, kdo posadil auto na strom nebo kdo se ožral jako prase a zvracel ze třetího patra. Mně je to pumpička! A i když to neni lehkej job, jsou mi volný. Nicméně já jako režisér bych asi hodně koketoval se závěrečnou scénou. Že by Les Tobyho fakt zabil. Ale to už by pak byl jinej žánr. Nicméně mě právě ten konec trochu zklamal. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Filmy od T. DiCillo neznám, tudíž nemůžu moc hodnotit, jeho práci. Delirious na mě působí jako film, který má své místo v určité kategorií. Je to snímek, který komediálně dramatuje ve velké frekvenci. Nevíte jestli jsou osoby kladné, nebo jen beznadějné. Každopádně já s tímhle filmem problém nemám, působil na mě tak, jako štěstí. Někdo ho má, někdo ho nemá a někomu se ke štěstí dopomáhá. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

3,5* Čakala som trochu viac komediálnosti a menej drámy, ale nebolo to zlé. Také smutno-veselé zamyslenie nad životom v žiare reflektorov, mimo nej aj v úplnom tieni. Pre nás realistov nijako extra objavné dielko, skôr sumarizujúce či odhaľujúce to, čo hltači bulvárnych časákov a historiek nevidia alebo nechcú vidieť - že aj sélebrity sú iba ľudia so všelijakými vlastnosťami, a že aj obyčajní chudáci musia byť niekedy priebojní ako tie celebrity, aby prežili ďalší deň. Či je to obyčajný život alebo Hollywood - zákon džungle je nemilosrdný. Avšak je to dielko veľmi láskavo odhaľujúce (no i všeličo milosrdne skrývajúce), objektívom blahosklonnej melanchólie. Mám chuť pozrieť si film ešte raz, aby som si znova mohla vychutnať jeho psychologické momenty - a v tej súvislosti samozrejme výborný herecký prejav Steva Buscemiho. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Po trochu těžším rozhodování se přikloním k průměrnému tří* hodnocení, ačkoliv celkový pohled na "věc" je spíše kladnější. Všechno naprosto sedí, námět je to dobrý, ale co mi vadilo, byly výkony herců. Až na Buscemiho, který byl vynikající, mě nikdo jiný nenadchl. Mohlo to být o malinko lepší, ale i tak je to slušných 70% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Hrať Steva Buscemi-ho v "normálnom" filme som ešte asi nevidela a čím ďalej, tým viac ma presviedča, že v komediálnej role mu to ide najlepšie. Delirious je ľahká zábava, v celku inteligentná, berie si na mušku kritiku hviezdnej popularity a slávy, robí to celkom šikovne a satiricky. Vtip a ľahkosť akou film plynie je na celom dojme to najlepšie. Michal Pitt je síce dobrá voľba - tak akurát nezrelý, správne narušený - v kríze, pri Buscemim bol fakt ako chudobný pocestný, no jeho osudová karta sa obrátila a zrazu som jeho kŕčovité slaďunké úsmevy nemohla vystáť, to však bola len jediná rušivá záležitosť, ten zostatok bol úžasný a zábavný. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna, kde Les Galantine (Steve Buscemi) dáva rozhovor v televíznom štúdiu. (Illioplius)
  • Pri nakrúcaní filmu, kde Toby (Michael Pitt) zapichne nožom Blaina (Kevin Phillips), po tejto scéne režisér dá pokyn na zopakovanie. Blaine si následne vyzlečie modrú vestu, no po strihu na inú kameru ju má opäť oblečenú. (Illioplius)

Reklama

Reklama