Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavními hrdiny tohoto nízkorozpočtového hororu jsou Nicole a Jess, mladý milenecký pár, který si vyrazí na romantickou cestu po Americe. Cestou se zastaví na opuštěném odpočívadle, kde se přítel hlavní hrdinky za záhadných okolností ztratí. Zoufalá Nicole brzy zjistí, že na odpočívadle není sama. Objeví se tajemný muž v jeepu se snadno zapamatovatelnou SPZ, který jí začne děsit. Dívka nachází útočiště na místním WC, kde jsou všude na stěnách šokující nápisy obsahující již známou SPZ. Později objevuje zmrzačenou dívku, která jí povypráví o tajemném řidiči. Nicole si uvědomuje že z této "hry" již není úniku... (kery-)

(více)

Recenze (94)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak hlavní hrdinka hledala na opuštěných toaletách "gloryhole", jinak si neumím vysvětlit, proč tam stále dokola lezla. Bohužel však, nenašla a to umocnilo její zoufalost natolik, až začala tyto toalety demolovat. Ovšem chyba není úplně na její straně, jelikož místní úchyl, který se okolo toalet pohybuje a neustále tam čmuchá nosem není schopný do škvírky strčit nic víc, než oko..... Film akorát tak na zahnání nudy v práci. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor/thriller, který má místy docela zajímavé momentky, ale jeho kvalitu hodně sráží nelogické chování hlavní hrdinky a zdlouhavě nudné pasáže. Místy má děj skutečně našlapanou atmosféru, která je však záhy vystřídaná naprosto nelogickou scénou u které nezbývá než jen zakroutit hlavou. Svým způsobem měl tento film skutečně navíc, ale tvůrci z toho prostě nedokázali vymáčknout co nejvíc. Navíc zde zůstaly některé scény nevysvětleny. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z milion kopií Stopaře. Mě tyhle filmy nevadí ale bohužel zároveň nemají pro mě nic co bych uvítal. Ploché postavy a strašná scénáristická patálie. Druhý díl se mi celkem i líbil co si pamatuju ale tohle mi přišlo o něco horší. Navíc to donucené zabití přítele bylo strašně trapný. O dírách ve cénáři raději nemluvím. Špatný film s asi 2 dobrýma scénami. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Pozerateľný torture porn, ktorý sa dva roky po svojom uvedení na DVD dočkal aj pokračovania. Ústredné postavy sú sympatické, záporáci patrične odpudzujúci, gore je na náležitej úrovni a nápad s mysterióznou líniou by mi tiež nevadil, divné mi však prišlo jeho prevedenie - duch, šeptajúci z kumbálu na metly nebol z môjho pohľadu to pravé orechové... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Naozaj slabučké dve hviezdy namiesto jednej sú iba za dve scénky - svojskú rodinku z karavanu nápadne pripominajúcu tú z masakru v Texase a za moment ktorý spomína vo svojom komentári Klay. Rozhovory Nicole so šerifom boli kapitolou samou o sebe a vôbec asi od 20 minúty človek dúfa že Nicole skape čím skôr. Poteší že to nie je úplne cez kopírak ako väčšina podobných hororov, snaha o oživenie príbehu však príliš nevyšla a chýbala tomu lepšia pointa. Snáď v druhom pokračovaní... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama