Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

misterz 

všechny recenze uživatele

Chaos a bordel sa tiahne celým filmom. Dej bol plytký, fádny a totálne nudný. Masky jedna veľká katastrofa a ako z pomocnej školy. Napríklad taký vlkolak mi skôr pripomínal susedovho psa ako niečo čo by malo aspoň trocha postrašiť. V Harry Potterovi mali lepšieho, to bez debaty. Celý čas som sa pozeral na hodinky, že kedy to už konečne skončí. Ešte šťastie, že film je relatívne krátky. Horor? Komédia? To asi ťažko. Nebál som sa a nesmial. Skôr mi to pripadá, akoby horor s komédiou odštartovali beh na 100 metrov a po desiatich padli v kŕčoch a agónii na zem. Našťastie to koniec s tým starkým a akože strašidelnou tekvicou troška zachránil. Len žiaľ posledných 5 minút nerobí film. 30/100 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Nemám rád tyhle americký filmy pro Američany, já to prostě neocením. Jak je mně nějakej Halloween ukradenej, tak tak to dopadlo i ve výsledku. Vlastně ani nevím, jak k tomu mám přistupovat - horor?nebál jsem se... komedie? nesmál jsem se..... drama? ani náhodou.... thriller? snad. Rádoby mix žánrů, který nefunguje. Že je děj složitější a úplně nesedí, to bych bez problémů přehlídl. Jenže jak říkám, musel bych to přehlídnout, tedy muselo by to něco zastínit, a to se zde nestalo. Bohužel to musím nazvat slátaninou s pozlátkem. 60% ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Happy Halloween! Povídkový spletenec jednoho malého předměstí, kde se nevyplácí porušovat dávné halloweenské tradice. Dougherty úžasným způsobem laškuje mezi hranicemi komedie a horroru, se zručností rovné Raimimu, a svědomitě buduje půvabnou, bizarní atmosféru bez závislosti na laciných lekačkách, kterou originálně žene vstříc jednotlivým epizodním vyvrcholením. Trick ´r Treat mi připravil halloween, jaký ´sem si ho vždycky představoval. Strašidelný, ponurý, tajemný, ale hlavně zábavný. A ´sem si jistý, že jednoho dne se z něj stane klasika. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Spleť hororových príbehov podané formou ala Pulp Fiction v štýle Tales from the Crypt? Výborne! I keď Michael Dougherty nie je ani zďaleka Quentin Tarantino hororu, z pozícii producenta ho istí Bryan Singer, takže Trick 'r Treat má výpravu na Halloween ako sa patrí a dokonca i scenár dokáže miestami prekvapiť. Film má jedinú chybu – je príliš krátky a skončí v tom najlepšom. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na humorný horor, nebo snad hororovou komedii. Místo toho jsem dostala chvilkama až nelogickou patlanici, na níž mě těšila jen plejáda zajímavých jmen před kamerou (Lara z L Wordu, Gladys z Reapera a kopec dalších známých nebo alespoň povědomých tváří alá Cox, Paquin,Baker atd.). Spoilerové PS: Dýňák se mi sice moc líbil, ale absolutně mi do filmu nezapadl, stejně jako upíři a vlkodlaci... 50% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (21)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama