První série ***/****, druhá série **/***. Hlavním hrdinou je pětadvacetiletý Sam Sullivan (Bret Harrison), zaměstnanec letecké společnosti se slibnou kariérou. V první sérii jde v každém díle hlavně o to, že Sam nestíhá kobinovat svůj soukromý život s pracovním, z čehož vzniká spousta srandovních situací. Obvykle si Sam domluví rande, načež mu poněkud svézárný šéf oznámí, že má v tu dobu být někde jinde. Jsou zde slabší i silnější díly, v podstatě je to sranda. Jediné, čehož jsem si všimla hned v prvním díle, je povrchnost postav, často těžko uvěřitelný děj a trochu krkolomné zápletky. Druhá série je na tom trochu hůř, scénáristi se rozhodli zcela opustit Samův soukromý život a veškerý děj se točí jen okolo práce, což je na deset dílů až až. Druhá série proto trochu ztrácí dech a člověku se zasteskne po pařbách z prvních částí. Sam se neustále dostává do potíží, za kterými stojí vždy nešťastná náhoda a nedorozumění. Bret Harrison hraje podobný charakter jako v Reaperovi, ten se ovšem s The Loop vůbec nedá srovnávat. Reaper má budoucnost, ktežto Loop je jen sedmnáct dílů omílání stejného principu. ()