Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

ladko 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ktorá ma síce prvú polovicu pomerne bavila, ale potom sa to akosi zvrtlo a neustály plač a Diane Keaton mi liezli na nervy. Naopak Mandy Moore mám rád už od A walk to remember, takže ona ma potešila. Takisto ako predstaviteľky jej dvoch sestier. Inak niektoré momenty boli fajn(Millyn smiech, pacient u Maggie a keďže nie som slepý tak aj prezliekanie štyroch hlavných predstaviteliek pred masážou...) a niektoré skôr trápne(neustále klikanie na adult web stránky v podaní Daphne, malý Lionel...). ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, za co ty dvě hvězdy jsou. Odpad bych si jistě obhájil. Není to zábavné, není to zajímavé, není to nic. Už od prvního záběru na sexy kytaristu je jasné, že s ním skončí; já vím, že předvídatelnost je typická pro většinu filmů, ale tady mne obzvláště iritovala. Humor, dá-li se to tak nazvat, mne naprosto neoslovil. Jistě by mne napadla ještě celá řada negativ, tyhle však snad za všechny stačí... 40% ()

Reklama

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Budiž mi odpuštěno, neb jsem film nesledoval, pouze jsem se vyskytoval v místnosti kde běžel, a maje sluchátka na uších věnoval jsem se Totalwaru. Někdy je však hloupost pronikavější než gama záření a dokáže proniknout i velmi silnými pevnostními zdmi a ničí říše a armády spolehlivěji než ruská zima. Postava Mandy Moore by měla být exemplárním příkladem toho, že zrušení tělesných trestů je civilizační chyba. Zatímco ona šuká na jednu i druhou stranu, řve, že hajzlové jsou všichni okolo? Jako s květinou. Nařezat, svázat a do vody. Její matka by měla být pro změnu rozsekána a přiložena do kamen coby biopalivo (ne, nemá pravdu v tom závěru, nemá a nemá a nemá). Naprostá příšernost co se týče chování postav, jeho hodnocení, všeho. Snad i jihoamerická telenovela v sobě má víc životního moudra než tenhle blivajz. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film plný žen, které jako rodina řeší své problémy. Mírně neurotická matka, která zařizuje život všem okolo, ale na sebe se nezaměří, jelikož už si myslí, že je to zbytečné. Mít takovouhle matku, tak bych ji buď - nepustila do svého bytu, ať by se dělo, co by se dělo, nebo bych ji poslala na ten útes, jak o něm v jednu chvíli mluvila a ještě bych jí zamávala. Romantika, všude, kam se člověk podívá. Já se hlavně ale dívala na hodinky, kdy už to skončí... ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Dle jmen vytecne herecke obsazeni Vas primeje tesit se az si film pustite/podivate se na nej, ale az to udelate, kazdou dalsi minutou, kdy zjistujete, jak klisovite a pruhledne to cele je, se budete zoufale tesit na zaverecne titulky. Lauren Graham a Piper Perabo jsou na scene minimum casu, vse je v rezii otravne postavy Diane Keaton a puvabne Mandy Moore (ano, bude ve filmu 2x zpivat), k tomu snaha o lacine vtipky ala film typu Bulsit/Not Another Teen Movie a vyjde vam Not Romantic or Funny movie at all. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama