Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malé batole, které se ztratilo třem zcela neschopným únoscům, prožívá svá první velká dobrodružství ve velkoměstě. Zlosyny tak zcela nevědomky, leč o to důkladněji vytrestá... (oficiální text distributora)

Recenze (152)

heyda 

všechny recenze uživatele

Opět nechápu hodnocení. Víte jaká to musela být dřina pracovat s takovým batoletem? Pro mě neuvěřitelný výkon. Ano musím uznat, že ani tento film se nevyvaruje pár přehnaných scén (hlavně si mohli odpustit scénu u té opice), ale celkově to na mě působí pořád lépe než některé jiné americké slátaniny. 7/10 ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Možná jsem lehce zaujatá, protože jsem na tomto filmu vyrostla a jako malá jsem ho viděla tolikrát, že ho znám jako svoje boty.. Bink je úžasný a nechápu, jak se filmařům povedlo ho taky všechno naučit a nasměrovat ho přesně tím směrem, aby došel tam, kam má :) Spousta lidí dává pod 2*, někteří dokonce "odpad!".. Možná by se měli zamyslet nad tím, že i tohle je docela umění natáčet s takovým prckem bez nějakých zvláštních efektů.. :) Vždycky se u tohoto filmu zasměju a za to jeho "Bubu!" bych byla možná schopná dát i plný počet.. Ale uznávám, že jsou i mnohem lepší filmy, takže zůstanu při 4*.. Tohle je moje srdeční záležitost :)) ()

Reklama

Hyger 

všechny recenze uživatele

Původně jsem hodnotil snad ** nebo ***, ale teď jdu ještě výše. Účelem tohoto rodinného filmu je pobavit (především menší děti) a to se tady povedlo. Jestli od toho někteří hodnotící čekali zábavu pro intelektuály, tak se hodně sekli. Doporučuji jim sebrat se a jít zhlédnout další díl povedeného kultoseroše HIMYM. To je taky infantilní zábava, ale pro dospělé. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Vrcholně nesmyslný a trapný pokus o komedii. Od dob Sám doma se toho událo mnoho a filmů, kde to dítě dává sežrat dospělým, už americká továrna na sny vychrlila mraky. Tohle je však patrně nejžalostnější a nejtragičtější hovadina, jakou jsem na toto téma viděl. Nemám rád, když to někdo úmyslně přežene a už vůbec nemám rád, když vás film neustále uvádí do rozpaků; neřkuli vás vyloženě sere. Je až neskutečně nesnesitelné, když malé batole "na oko" zvládne tolik neuvěřitelných malérů. Věřím, že obecenstvo pod pět let by to možná žralo, ale já už jsem maličko odrostlejší kus a mám zcela jiný vkus. Proto vás důrazně varuji! Sledováním téhle blbosti si vážně poškozujete mozek, redukujete IQ a ničíte si dobrý vkus! Nevrmór! 5% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem nejakou naprostou traparnu, ale diky nulovemu ocekavani, jsem se celkem dobre bavil. Samozrejme to neni nic extra, jen jednoducha rodinna komedie, ale sceny s prckem a unoscema byli vetsinou docela vtipny. Sice neco podobnyho je i v Sam doma, parchant co ma stesti a vymasteni unosci, ale to se dalo cekat, ze tohle nebude nic originalniho. Za sceny z unoscema davam 3*, jinak to stalo za hovno. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (10)

  • O hudbu k filmu se měl zasloužit oscarový Jerry Goldsmith, ale kvůli kolizi s pracovním rozvrhem musel odmítnout. (HellFire)
  • Pri niektorých nebezpečných záberoch na stavbe si rolu malého Binka zahral 81-centimetrový vysoký herec Verne Troyer. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama