Reklama

Reklama

Ve snímku Případ číslo 39 má sociální pracovnice Emily Jenkinsová (Renée Zellwegerová) pocit, že už viděla vše… dokud nepotká desetiletou Lilith Sullivanovou (Jodelle Ferlandová) a její kruté a nebezpečné rodiče. Emilyiny nejhorší obavy se potvrdí, když zjistí, že rodiče Lilith se vědomě snaží své jediné dceři ublížit. Emily, která se bojí o Lilithin život, požádá o pomoc detektiva Mikea Barrona (Ian McShane) a nabídne děvčátku útočiště u sebe doma, zatímco pro něj hledá dokonalou pěstounskou rodinu. Když už to vypadá, že se Lilith pod vedením Emily a psychiatra (Bradley Cooper) konečně dočká milujícího domova, ukáže se, že dívku obklopují temné síly, a Emilyina snaha ji chránit rozpoutá ještě větší hrůzu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (463)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, nečetl jsem žádný obsah a neviděl ani trailer, tudíž jsem o filmu nevěděl vůbec nic. Velice podobný film jako Orphan, ale to mi nějak obzvlášť nevadí. Atmosféra vynikající, lekačky dobře udělané. Celkově dojem je dobrý. René Zellweger jsem si v hororu nedokázal představit, ale docela mi do něj sedla a nevadila mi. Jodelle Ferland jako mála holčička působí roztomile a když jde do tuhých scén tak zní leze opravdu mráz po zádech. Case 39 mohu doporučit, velice solidní horor.. 8/10 = 80% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Wau! Tak tohle bylo překvapení dne. Další hodně solidní filmek z řady antikoncepčních snímků. Jízda jako prase. I přes tu malinko delší stopáž si Case 39 dokáže udržet zajímavou a hodně temnou atmosféru po celý čas a buduje ji hezky pomalu. Od klidnějšího začátku po destrukční a žíly trhající konec. René dokázala, že nemusí hrát jen Bridget a dokáže se ujmout I vážnější, lepší role. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $13,261,851Tržby Celosvetovo $29,302,804Tržby za predaj DVD v USA $4,751,848 //počet predaných kusov 261,754║ Technicky dobre zvládnutý horror, ktorý má slušné napätie, dobre gradujúci dej. /65%/ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Průměrný oldschool horůrek o netvorovi v dětském těle. V ústředním nápadu a způsobu zabíjení obětí je film celkem nápaditý a originální, ale v detailech, pocitu strachu či výsledném efektu už pokulhává. V závěru se pak divák cítí, jakoby právě zhlédnul jen “oukej” béčko, které výrazněji nenadchne, ale i tak jde režisérova snaha místy znát. Každopádně jsem si film pamatoval ale daleko lepší, hororovější a napínavější… ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Film si zaslúži o hviezdičku viac, avšak tesne pred projekciou zvlášť inteligentná televízia NOVA CINEMA zaradila kratučký trailer, v ktorom celkom bezostyšne vytrúbila tajomstvo celkom zásadné pre potešenie z daného filmu, takže divákovi nechala akurát "čas na zabitie". Tomu hovorím úcta k divákovi. Moje hodnotenie nie je teda objektívne, je však myslím celkom zrejmé, prečo. Film som samozrejme poctivo dopozeral, no len kvôli tomu, aby som sa dozvedel, čo také porába malý zázrak Jodelle Ferlandová. No čo, ničí si kariéru. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (9)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 56. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Paldiny)
  • Scény, kde byla Emily (Renée Zellweger) zachycená u ohně, byly natáčeny v blízkosti skutečného ohně. Jedinou výjimkou je scéna, kde sedí na gauči, zatímco místnost je v plamenech. Tento záběr se natáčel na dvakrát. (beran-ek)
  • První plánovaná premiéra filmu se měla konat v únoru 2008, ale byla ještě několikrát odložena. (Chatterer)

Související novinky

Vesmírnou Pandořinu skříňku...

Vesmírnou Pandořinu skříňku...

14.05.2008

...otevřou dva muži, kteří se probudí v útrobách kosmické lodi a nemají nejmenší ponětí, odkud se tam vzali, ani co jsou vlastně zač. V temném, klaustrofobickém sci-fi thrilleru Pandorum je ztvární… (více)

Reklama

Reklama