Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Po prima začátku, který rozhodně není pro slabší nátury film sklouzl do průměrného thrilleru. Jackson i Harris byli fajn, ale konec snímku mne nijak nepřekvapil a pointa mi byla jasná už od poloviny. Škoda, ten námět byl zajímavý a rozhodně v podobném duchu šel udělat celej film. Tady se dá říci, že jakmile se přestalo čistit, přestal film odsýpat... Dávám tři lahve Listerine (toho modrýho původního, né ty oranžový :-) * * * ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Až umřete, zavolejte si Toma Cutlera. O tom, že po vás velmi precizně uklidí, není pochyb. Clenaer se sice parádně rozjel, uklízecí orgie dokonce až parafrázovaly některé pasáže z "Dextera". V očekávání jsem se těšil, co vše ještě bude následovat a jaké bylo mé zjištění, když jsem si uvědomil, že to byla jen přechodná iluze. Děj si odbyl svůj předvídatelný vývoj a ještě tomu nasadil fádní konec. Film to špatný sice není, ale na duo Jackson a Harris to mohlo být evidentně lepší. Až příliš provařený scénář a absence zvratů řadí tento film jen lehce nad stupnici pomyslného průměru. (6/10) ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Cleaner sľuboval veľa, ako neotrelým námetom, tak hereckou zostavou, v konečnom zúčtovaní je len denifinívnym potvrdením, že Harlin už nie je to, čo býval. Hoci z tak chatrnej zápletky, v ktorej ešte aj dramatická línia funguje lepšie ako kriminálna (a pritom obe ponúkajú málo), sa veľa vyťažiť nedalo a body má aspoň za snahu. Zapamätania hodný moment v podstate žiadny a ani kvalitná herecká zostava nezakryje fakt, že tento po takmer všetkých stránkach priemerný kúsok by sa ďaleko lepšie vynímal na videu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

ZAmetač stop mě mile překvapil. Jde o standartní thriller kterých po světě je milion. A pro svojí jednoduchost se mi možná poměrně líbil. Film příběhem opravdu nevystupuje ze řad těch průměrných thrillerů. Snad jen výbornýma hercema kteří hrály vážně skvěle a JAcksona jsem dlouho neviděl v tak příjemné roli(naposled jsem ho viděl v ne moc dobrém dramatu Země zatracených). Dále je naprosto výborná režie a hlavně hudba která je opravdu geniální. Harlin si vzal povrchní scénář a vymáčkl všechno co z toho jde, a udělal to sakra dobře. Jen škoda tak předvídatelného konce, který kazí celý dojem filmu. ()

agathon 

všechny recenze uživatele

Typický příklad filmu, který nemusí mít originální děj, ale jeho formální zpracování je opojným darem z nebes každému filmového fanouškovi. Až zamilované kameramanské mazlení se s krvavými cákanci, kusky tkání, ale naprosto neděsivých anorganických předěmtů jako stůl nebo pohovka, u mě způsobil, že jsem si v kině přímo vrněl... Zároveň asi i proto, že po těch psoeldních (kolika už??) letech jsem od Harlina nečekal už vůbec nic... Mé nadšení ovšem částečně odůvodňuje to, jak moc zbožňuju formálně dost blízkého Dextera. Tak rozhodně neberte čtyři hvězdičky možná až tak doslova. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama