Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

Seti 

všechny recenze uživatele

Začátek byl hodně slibný. Samuel L. Jackson uklidí nepořádek, ovšem vzápětí zjišťuje, že celou špínu netvořila jen krev. Očekávané vyšetřování však postupně ztrácí šťavu i tempo, až z toho nakonec vyleze zločin s dost uhozeným motivem. Tentokrát bych se klidně přimlouval za trochu zapeklitější a zamotanější děj, protože vedlejší (slepé) dějové linie i postavy byly skutečně slibné. Takhle z toho nakonec byla průměrná kriminálka s výborným začátkem, udýchaným středem a dost pitomým závěrem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Příběh neexistující mrtvoly, spolehlivě úplatných strážců zákona a jednoho dezorientovaného uklízeče, má sice solidní start, ale pak nějak pozapomněl vygradovat do nezapomenutelného rozuzlení. Nepovažuji to za chybu herců, neboť Samuel L. Jackson pátrá po pravdě dostatečně věrohodně, Ed Harris parťáky do nepohody prostě umí a o přesvědčivosti vnad Evy Mendes snad není třeba pochybovat, ale Harlin svou šanci na napínavý thriller tentokrát neproměnil. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Harlin ešte zďaleka nemá svoje dni spočítané a s béčkovými scenármi si vie stále slušne poradiť. Nádych moderného spracovania je zreteľný (ale chvalabohu menší ako pri reklamovo pôsobiacom 'The Covenant') a úpadok klasickej atmosféry 90tych rokov sa stále vzďaľuje. Na herecké obsadenie je radosť pozerať, nie preto, že by predvádzali oscarové výkony, ale že sa vôbec stretli v takomto zložení spolu. Takže kto si chce pozrieť neoriginálne originálny thriller so slušnou atmosférou, má šancu práve pri filme 'Cleaner'. 70%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy pribeh a pritom mi tu vobec nechybali ziadne automobilove nahanacky, na ktore som bol v minulosti od Rennyho Harlina zvyknuty. V tomto pripade ide o zaujimavy scenar, kde sa Jackson pokusa rozlustit, kto planoval vrazdu a hlavne kto ho poslal odpratat stopy po mrtvole skor, nez tam prisla policia. Pritomnost Eda Harrisa a Evy Mendes ma este viac potesila a hlavne aj to, ze Renny Harlin konecne natocil po dlhej dobe solidny film, ktory stoji za pozretie. Zatial najuspesnejsie filmy Rennyho Harlina su SMRTONOSNA PAST 2 (1990) a CLIFFHANGER (1993)... 30.04.2010 _______ Samuel L. Jackson - (Tom Cutler) +++ Ed Harris - (Eddie Lorenzo) +++ Eva Mendes - (Ann Norcut) +++ Luis Guzmán - (Det. Jim Vargas) +++ Keke Palmer - (Rose Cutler) +++ Maggie Lawson - (Cherie) +++ Produkcia: Samuel L. Jackson +++ Hudba: Richard Gibbs +++ ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Stylově natočená kriminálka, samozřejmě plná žánrových klišé, avšak s výborně obsedantně čistotou posedlým Samuelem L. Jacksonem v hlavní roli. Kamera a celkový vzhled je vskutku krásně "značková", pokud to tak mohu nazvat. Eva Mendes je jako vždy krásná a Luis Guzmán se snad pro podobné role narodil. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama