Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Testament 

všechny recenze uživatele

Vedle Shreka 3 jednoznačně největší zklamání, co se týká zeleného zlobra. Chaotická zmatlanina, kdy jednu minutu se všichni radují, v následující se rozhádají, aby se po zhruba stejné době zase spolu vesele bavili?? Rozšafnější snímek jsem už dlouho neviděl. Pro milovníky Shreka- s odstupem času možná uznám, že jsem snímek ohodnotil nepřiměřeně a jednu až dvě hvězdičky ještě sundám:). PS:Oslík se změnil v ono užvaněné a otravné zvíře, tentokrát v negativním slova smyslu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny animovaný film "Shrekove Vianoce" je absolutne hlúpa a zbytočná vec. Zlobor Shrek chce oslavovať Štedrý deň. Samé keci o láske, rodine, priateľoch a Santovi. Svetielka, stromček, darčeky, kopec otrepaných dristov o kúzle Vianoc. Ale to, že sa jedná o jeden z najvýznamnejších kresťanských sviatkov sa tam nespomenie ani raz. Počítam s tým, že sa v blízkom čase dočkám aj podobne komerčne vyklieštenej "Shrekovej chanuky" a "Shrekovho ramadánu". * ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Kraťasy k animákom (to je jedno či sa filmu priamo týkajú alebo nie) by mali byť príjemným osviežením a nabudením diváka, aby si pozrel podporovaný film. Pri treťom pokračovaní o zelenom (zl)obrovi sa však aj jeho kraťas zastavil v zábave niekde vo svojej polovici a potom už tomu nebolo pomoci. A keď sa to týka dvadsiatich minút, tak to už je naozaj potupa pre všetkých zainteresovaných. Nakoniec to mierne patetický, dojemný a chvalabohu aj jednoduchý záver trošku zachráni ale to len preto, že šlo o vianočnú vec. Peniažky sa ale aj z tohoto určite pekne zasypali a ja myslím, že ak bude štvrté filmové pokračovanie na rovnakej úrovni ako trojka, tak by si už kraťas k nemu mohli odpustiť. 60%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ano, je to uřvané, je to typicky americké, je to kýčovité, je to moralitka jak prase. Ale ... copak Vánoce nejsou často o kýči, shonu, morálce? No, neměly by být. Měly by být o rodině, lásce a přátelství. A přesně tohle chce svým osobitým způsobem Shrekoleda říci. A to je dobře. Hudba: Harry Gregson-Williams ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne moc nebavilo. Ale jsem rád, že to mělo jen nějakých těch 22 minut, protože s delší stopáží by to začlo nudit ještě více. Tato stopáž je tak akorát vhodná. Jinak je to zajímavý nápad, natočit Vánoce u Shreka, ale originalit ubývá, Shrek se stává stále méně zábavnějším a oslík stále více vlezlejším a otravnějším a ani Kocour v botách už není co býval. Nejvíce se mi tu líbil perníček a oslíkova dračice. Jinak není moc o co stát. Ale snaha se cení a proto uděluji dvě hvězdičky. Podíval jsem se na to se zájmem, ale vzhledem ke kvalitě celovečerních snímků (pravda, třetí díl jsem neviděl) jsem očekával trochu něco jiného. Ale v zásadě to pobavilo a zůstaňme u toho, že to mohlo být ještě horší. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama