Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (265)

Ash_Black 

všechny recenze uživatele

Úplně přesně si vzpomínám, jak se to na Vánoce avizovalo. Slyšte / slyšte, že jako nově - premiérově, Shrek tu zas je. Tak proč ne, bude to fajn, tu dvojku Shreka mám docela rád, tak jsem zvědav i na tuhle jednohubku. A dorazilo zklamání o úplně zbytečné věci, kterou jsem sice dokoukal, ale abych si tu náladu vyvážil zpátky, pustil jsem si „Borata“. Jasně :-), to je komplet odjinud, ale jestli si u těchto „Vánoc“ něco pamatuji - dejte si radši už po x-té toho druhého Shreka. Bude vám dobře, bude vám líp. ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Pár podařených vtípků (''I've shamed myself''), animace na úrovni a kopec moralitek o Vánocích k tomu. Oslík si celkem oprávněně zaslouží nálepku 'otravného zvířete ve skupině', protože hranici únosnosti překročil už ve třetím díle. A co se to stalo se Shrekem? Zdá se mi to, nebo je z něj naprostý podpantoflák? Dokonale průměrný a zbytečný kraťas. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Smradlavé vánoce a zlou noc přeju vám." Většinu roku jsem vlastníkem nepříjemně nazelenalé barvy pleti, rád se válím ve svém akademickém bordelu a ještě k tomu nesnáším každoroční křečovitou snahu o „pohodové vánoce“, takže není vyloučeno, že jsem nějaký zlobrův vzdálený příbuzný. Nicméně vánoce v Bažině disponují několika slušnými vtípky a já se pomalu stávám fandou těch německých schweinen zbožňujících schnitzel. ()

ex.it 

všechny recenze uživatele

Vtip tam sice nachybí, ale bohužel už tvůrci nepřichází s ničím novým a film tak není žádný zázrak. Navíc svým podivným koncem a smutkem, co Shrek pocelou dobu drží kvůli neschopnosti zařídit Vánoce mi do toho nesedí a nutí mě tak dát jen jednu hvězdičku. Ovšem Antonio Banderas a Eddie Murphy mě naopak stále nutí dát o hvězdičku víc. ()

Abcbc 

všechny recenze uživatele

Nudné a trapné! Takový název by pro Shrekovy vánoce podle mě seděl lépe. Do prvního dílu této animované komedie jsem se okamžitě zamilovala, další díly dopadly o dost hůře a tento rádoby 'doplněk do sbírky' mě naprosto dorazil. Humor se bůhví kam poděl, ochabnul příběh... Celkově 22 minut s maximálně dvěma vtipným momentům. Tohle se nikdy nemělo dostat na veřejnost! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama