Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Priživovať sa na úspechu a všemožná snaha ho vzkriesiť, to sa zrejme stalo heslom DreamWorks - a tak si Shrek (ako aj iné obľúbené postavičky) odžije dvadsaťminútové Vianoce. Tých 20 minút je však optimálnych - dlhšia verzia by bola zrejme omnoho nudnejšia - takto si divák (aspoň ten súdnejší) pozdychne nad tým, ako sa tvorcom opäť raz podarilo obohatiť našu konzumnú spoločnosť o ďalší komerčný produkt, no v konečnom dôsledku Shrekoleda celkom pobaví a príjemne naladí, i keď v štýle - nazvime to - amerických Vianoc ... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ano, je to uřvané, je to typicky americké, je to kýčovité, je to moralitka jak prase. Ale ... copak Vánoce nejsou často o kýči, shonu, morálce? No, neměly by být. Měly by být o rodině, lásce a přátelství. A přesně tohle chce svým osobitým způsobem Shrekoleda říci. A to je dobře. Hudba: Harry Gregson-Williams ()

Reklama

kubilov 

všechny recenze uživatele

Už nevím jakej animák s tím začal, ale už se nám stává pravidlem, že každá úspěšná série má svůj vánoční díl (Doba ledová, Madagaskar...) ne, že bych z toho byl nějak naštvanej nebo tak. to rozhodně ne, ale ono se moc různejch variací na Vánoce vymejšlet nedá, proto hold ani Shrekoleda není nijak originální a tak u mě moc kreditu nezíská. No a když jí nevyjde ani hra na emoce, hned mi z toho vyjdou dvě hvězdy. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Dejte perníčkovi vetší prostor už konečne. Dyt jedine on ma vždy nej sceny. Probuh osel opět otravný, Shrek tupý a to bych mohl pokračovat. Dětem se to bude libit, jsou tam jejich oblibeny postavičky. Dospělí si mezi tím dají panáka a budou hnát děti rychle ke stromečku! Jen at nejsou Shrekovy velikonoce, Shrekuv Halloween a pod. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Oslík: - "Vánoce jsou už za 150 dní." & Shrek: - "Vánoce. Co to vlastně je?" & (Po rozmluvě se Shrekem a Fionou na toaletě.) Fiona: - "Radši se vrátím do domu." Shrek: - "Divím se, že ještě vůbec stojí." Fiona: - "Tak jdeš už?" Shrek: - "Uh, už se nemůžu dočkat." ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama