Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnička Sofie (Amanda Peet) vždy zajišťovala přísun peněz do domácnosti, zatímco Tom (Zach Braff) ji hýčkal a staral se o dům. Teď je po narození miminka čekají velké změny. Sofie se rozhodne užít si mateřskou dovolenou… Tom nastupuje jako asistent marketingu v reklamní agentuře. Jeho šéfem je Chip (Jason Bateman), který od střední školy Sofii miluje. Příchod Toma je pro Chipa jedinečná šance, jak se znovu o Sofii pokusit. Špinavé triky, podrazy v práci, vyvolávání hádek mezi manželi. Tom začíná ztrácet půdu pod nohama a vyděšeně sleduje, že Chip mu přebírá nejen manželku, ale také rodinu. Musí zapojit veškeré schopnosti, aby zákeřného šéfa zastavil… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem se skoro nezasmál. Fakt mi nepřipadá vtipná "komedie", kde si hlavní hrdina prožívá perné chvilky - není to styl grotesky, teenage komedie nebo třeba naschvály ve stylu Spencer + Hill, kde toho největšího klaďase mlátí, ponižujou, ale vidíte v tom vtip a baví vás to. Tady mě jen vytáčela nespravedlnost a celý film jsem čekal na chvíli, až se budu moci vážně zasmát - nepřišla. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekná romantická komédia, ktorá je skvele spracovaná a určite stojí za pozretie určite vás nesklame je to veľmi podarené. A preto tento film určite stojí za zhliadnutie, zaujímavá skúsenosť, ako sa človek môže trápiť v zamestnaní. Nečakajte ale nič prevratné. Námet sa veľmi nelíši od väčšiny amerických komédií. Herecké obsadenie nie je nejako hviezdne. Je to rodinný film, ktorý si pozriete a pár týždňov ho budete mať stále v hlave. Film sa nesie v príjemne odľahčenom tempe a aj keď neobsahuje jeden vtip za druhým, raz za čas to bohato stačí, navyše keď herci hrajú natoľko dobre, že utvoria takú atmosféru, že si na ďalší vtip pokojne počkáte. Ja som sa príjemne bavil. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: David Guion, Michael Handelman .. Neškodná rodinná komedie, která rychle odsejpá. Na můj vkus sice postupně až moc ztrácí zamýšlenou tvář a punc vážnějšího tématu, který z toho všeho pokukuje a sklouzne k samoúčelnému, přestřelenému vtipkování, které však není moc vtipné. Držet to jen na jedné straně by možná bylo lepší, ale i tak těch necelých osmdesát! minut děje drží pohromadě. Naštěstí Zach Braff pořád patří do skupinky „mladý a zajímavý,“ herecky je na úrovni, ovšem mohl by si příště zvolit opět něco vážnějšího. V té poloze je totiž zaručeně (nej)lepší. Mia i Amanda jsou příjemné ozdoby, kdežto Bateman nijak zvlášť nezaujme. 55%. ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta klasická komedie, se skurilnímy gegy, která buď pobaví a nebo nudí - já se většinu filmu bavila. Hvězdou filmu je bezesporu J.Bateman - je to výborný komediální herec a v tomto filmu to opět potvrdil, jeho "vozíčkář" nemá chybu....jinak Amanda nezklamala a také předvedla, proč je obsazovaná do komedií....jedinou skvrnkou byl pro mě Z.Braff - nějak se pro něj nemůžu nadchnout, vidím ho pořád ve stejné póze, se stejným výrazem jako jsem ho léta viděla ve Scrubs, pro mě zůstane pořád doktorem:-) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Niekto sa snažil vyťažiť z úspechu Zacha Braffa v seriáli Scrubs, podľa mňa to nevyšlo. V niektorých gagoch doslova vidíte Johna Doriana namiesto Toma Reillyho. Obaja sa správajú ako idioti, ale pokým na "Džejdým" sa zasmejem, pri Tomovi som sa iba chytala za hlavu. Je možné, že ma ovplyvnila tretia sezóna Zúfalých manželiek, ktorú som deň predtým s úľavou dopozerala, lebo z excesov "drama queen" Susan Mayerovej som už liezla po stene. A tak som v Tomovi Reillym videla Susan v mužskej podobe a chcelo sa mi kričať. Navyše, scény z rodinného života s dieťaťom sú naivné, postavy čiernobiele, scenár jednoduchučký, happyend absolútne očakávaný... všetko je tu maximálne neprekvapivé. Jediná zábavná vec v tomto filme bol hrubozrnný humor - a to je v takejto romantickej komédii zlé znamenie - je ho málo na bláznivú komédiu a priveľa na romantický "flick". ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • První filmová role Charlese Grodina (Bob Kowalski) po 13ti letech. (HappySmile)

Reklama

Reklama