Reklama

Reklama

Profesor anglické literatury Lawrence Wetherhold (Dennis Quaid) ztratil po smrti své manželky smysl života a stal se z něj zatrpklý a sebestředný muž, který se chová nepříjemně ke svému okolí. Rozhádal se s nevlastním bratrem a je lhostejný ke své dospívající dceři Vanesse, která žije navzdory svému mladému věku osaměle a bez přátel. Lawrence začne prožívat vnitřní proměnu ve chvíli, kdy potká svou dávnou studentku Janet (Sarah Jessica Parker). Stárnoucí profesor po letech poznává lásku, kterou musí zaujmout jinak, než svými literárními znalostmi a intelektuálními frázemi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

Psema 

všechny recenze uživatele

Dobří herci se musí 90 minut prát s předvídatelným a dějově slabším scénářem, v němž je sice víc inteligence a logiky než ve filmech Chucka Norrise, ale beztak ve vás po zhlédnutí filmu vůbec nic nezůstane. Samotné postavy jsou totiž příliš nezajímavé, povětšinou i silně nesympatické figurky, s nimiž si scenárista rozhodl zahrát v neděli večer jednu krátkou partii. Hezky se na to kouká, to ano, ale od takového obsazení bych čekal něco vychytralejšího a zábavnějšího. Díky Bohu za Churche a Ellen Page. To hudy78: Koukám, že nadsázka je pro tebe zřejmě cizí slovo. Trocha nadhledu by neuškodila. ;) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Jsou tak chytří a přece… Poznají ten stav, kdy už mysl nepojme více informací a začne se bouřit proti nežádoucímu zahlcení..? Tím ukazatelem ke změně se tak stává strýček Chuck; jediný, který doposud neztratil spojení s realitou. Návrat pro: nabubřele zakyslého profesora Wetherholda, nesnesitelnou Vanessu a mírně váhavou Dr. Hartigan(Sarah pouze změnila prostředí, nikoliv umění přesvědčivosti), tak bude velmi nesnadné. Jak je nesnadné přebrat se tou přemírou inteligentních dialogů. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Typický drama o ovdovělým chlápkovi, kterej je nejdřív nesnesitelnej, ale s přibývajícím časem jde stále víc do sebe, je to fakt docela hodně jednoduše nalinkovanej příběh, ovšem Dennis Quaid je tady výbornej a díky němu a Thomasu Haden Churchovi a Ellen Page je z toho docela dobrý, i když předvídatelný, drama ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná podívaná, není to žádná řachanda ani romantika, ale obě linie se tu prolínají s příjemně osvěžuící rodinkou. Velmi konzervativní a lehká režie, spolu se skvělými herci (překvapivě i S.J.P.), nápaditý scénářem (který se zároveň o nic nesnaží) a příjemným soundtrackem vám společně vytvoří zábavných 90 minut. Má slabost pro Dennise a Ellen se stále zvětšuje a toto dílko jim dopřálo dostatek prostoru dokázat, že umí. "Tak trochu jiná rodinka" se lehce otřásá v základech pod vlivem nových impulsů a zvratů v jejich životě... 75% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Hm, komedie. Ani jednou se mi nepohnuly koutky úst byť o pár milimetrů jakýmkoli směrem. Což je pro takový žánr celkem bídná vizitka. Celkově to bylo takové vyloženě průměrné a na třech hvězdičkách to zachraňoval jenom slušný spád. A tomuhle patlalovi svěřili režii druhých 300? Kdo to mohl dovolit? 50% ()

Galerie (64)

Související novinky

Prequel k 300 našel režiséra

Prequel k 300 našel režiséra

17.07.2011

Původně chtěl „předkračování“ ke svému hitu režírovat sám Zack Snyder, ale ten má teď spoustu práce s novým Supermanem a studio Warner Bros. se chce do starověkého Řecka (a Persie) vrátit co nejdříve… (více)

Režisér pro pátou Past?

Režisér pro pátou Past?

14.02.2011

Bruce Willis blouzní o další Smrtonosné pasti tak často, že jsme tomu postupně přestali věnovat pozornost. Najednou se ale zdá, že studio 20th Century Fox hodlá přitlačit na pilu. Najalo totiž… (více)

Reklama

Reklama