Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Havárie v atomové elektrárně nedaleko Frankfurtu vyvolá v místních obyvatelích paniku. Nad elektrárnou se utvoří obrovský radioaktivní mrak, který se řítí na město Schlitz. Všichni obyvatelé bezprostředního okolí elektrárny jsou okamžitě ozářeni a 38,000 lidí během krátké doby umírá. Ti šťastní, kteří bydlí trochu dále, se snaží před radioaktivitou uniknout. Mezi jinými se o útěk pokouší i šestnáctiletá Hannah a její přítel Elmar. Elmarovi se podaří uniknout v poslední chvíli, ale Hannah se zdrží a je kontaminována. Jejich hluboká láska je však i nadále drží pohromadě: Almar umístí Hannah do sanatoria, líbají se, objímají, milují…Almar brzy zjišťuje, že je taky kontaminován. Ačkoliv se jejich situace zdá být beznadějná, jejich láska jim pomáhá překonat všechna úskalí. Možná, že nebudou žít navždy, ale budou bojovat za každý kousíček naděje a štěstí – a nakonec zjistí, že krátký život naplněný opravdovou láskou, může znamenat hodně… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Valsadora 

všechny recenze uživatele

Havárie jaderné elektrárny v Černobilu byla inspirací pro tento ojedinělý film.Poukazuje na fakt,jak jsou tyto elektrárny nebezpečné a jak během pár hodin dokáže lidem v okolí zničit život.Velký černý mrak za sebou zanechává zkázu,která potrvá další desítky let.Něco to ve mě zanechalo a hodnotím 9/10*. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

DRAMA/THRILLER/SCI-FI nebo někde je dokonce napsané KATASTROFICKÝ FILM.... V žádném případě!!!!!!! Je to obyčejná "LOVE STORY". "ONA" ozářená, ON ozářený ... a velká opravdová láska na celý život a to v 16 letech. Až mi z toho bylo na zvracení. Už jsem jen čekal, až ta holohlavá radiace HANNAH porodí nějakého třínohého mutanta. Nestalo se, díky bohu, film skončil! Pokud čekáte jako já na speciální efekty - třeba výbuch elektrárny, nebo kyselý déšť rozpouštějící předměty, nebo obrovský radiační hřib...... čekáte marně. Pouze se mírně na obloze zatáhne a komparz se rozběhne do ulic! Tento film je opravdu ztráta času!!! ()

Reklama

Kracken 

všechny recenze uživatele

Od tohodle filmu jsem opravdu vůbec nic nečekal a nakonec jsem byl docela mile překvapen. Jde o velmi laciný film ve kterém v podstatě nejsou žádné digitální efekty a přesto dokáže zapůsobit. Totiž samotná skutečnost že vás na životě ohrožuje něco jako obyčejný mrak který vidíte každý den na obloze, je přinejmenším zajímavá. Je to taky asi jediná působivá scéna filmu, která vyčnívá jinak z velmi průměrné lovestory s katastrofickou zápletkou. Celkově to není špatné ale mohlo by to být samozřejmě mnohem lepší. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

celkom to tí nemci zvládli. Ľahký katastrofický filmík s plynulým scenárom, okatými prsnatými nemkami, až na pár patetických kúskov, a technických blbôstok .... sa to dalo pozerať. Film určite podporuje Merkelovej tendencie odstávky všetkých "atomwerke" s cieľom prejsť na druhotné zdroje, nech nás to stojí čokoľvek, hlavná vec, že nie naše životy. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Do 55 minuty filmu bych byl ochoten dát filmu 4 hvězdy. Skělá davová akce ,s melancholickým až tragickým nádechem, nabitá záchranou holého života. Zbylých 50 minut je přeslazená Lovestory, která je ke všemu nepovedená a ještě navíc tak prokouknutelná. Takže co nám začátel filmu dal, nám konec vzal a vzal toho ještě o něco víc. Mam takovej pocit, že se Němcům vždycky všechno vymkne z ruky. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Mezi 47. a 48. minutou můžeme zahlédnout český vůz Škoda Fabia. (Skarface)
  • Založeno na velmi úspěšném románu od spisovatelky Gudrun Pausewang. (Valsadora)

Reklama

Reklama