Reklama

Reklama

VOD (1)

Největší příznivci slavné ságy se vydávají na velkolepou vesmírnou misi. Píše se rok 1998 a blíží se premiéra filmu Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků Hvězdných válek je ale tahle první epizoda víc než jen film. Je to cesta, po níž se ubírají jejich osudy, je to jejich vzor, sen i životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou však jeden z nich zjistí, že je těžce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry? V americké dobrodružné komedii hrají Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (330)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Díky za skvělá camea (Seth Rogen, Kevin Smith & Jason Mewes, William Shatner, Carrie Fisher atd atd...) a škoda všech těch sprostejch trapnejch fórů, který tam vůbec bejt nemusely. Ale je to film pro fanoušky a toho si hrozně cenim:) Čtvrtá hvězdička je prostě jen proto, že jsem taky Fanboy. Objektivně si ji ten film vůbec nezaslouží. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

v žánru jsem viděl filmy, které jsou o mnoho horší, na druhou stranu tohle taky není bůh ví jaký zázrak... kdybych nebyl fanda star wars, hodnocení by bylo bývalo menší, seth rogen v dvojroli tohoto typu začíná působit ohraně a trošku kostnatě... kristen bell je nádherná a hodilo by se jí víc prostoru, jako jedna z velkých fanynek by to možná bylo lepší... no a minirole kluků od Kevina Smithe byla úžasná :D ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Hříčka jak z dílny Kevina Smithe či Judda Apatowa doplněná spousty camey v podobě Carrie Fisher (Leia), Williama Shatnera (Kirk), Jasona Mewese (Jay) nebo samotného Kevina Smithe (Silent Bob). Fanoušky potěší určitě i Seth Rogen, Kristen Bell, Danny Trejo a Ethan 'Randy' Suplee. Nudit se nebude žádný nerd veškerého geekovství okolo Star wars či Star treku. Jediným problémem je to, že vše působí jako sešité horkou nití, takže spojující příběh jde tak trochu do kytek a tím i celkové hodnocení - pokud však ne zcela fungující děj překousnete, budete se bavit nadprůměrně. ;) "What if the movie sucks?" :D ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Ernest Cline, Adam F. Goldberg .. What if the movie sucks? Průměrná natočená kamarádská road komedie, kterou povyšuje akorát to Star Wars / Trek geekovství. Je zde spousta vtipných odkazových momentů, ale taky pořádná porce typický odvarových momentů, které jsou k nalezení v každém druhém zástupci dané škatulky. To platí zejména pro vlažnější rozjezd. Později se snímek slušně rozhoupe, ale na čtvrtý point bych to ani tak neviděl. 70%. ___ Absolvováno především jako nažhavení na následující STAR TREK projekci! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Sice nejsem skalní fanda Star Wars, ale za fandu se přecejen považuju. Nicméně tento film mi nepřišel nikterak vtipný a ani moc dobrý. Fanoušci se místy dost vlečou a nebýt menších roliček anebo vsuvek zkušených matadorů jakými jsou Kevin Smith, Jason Mewes, Danny Trejo anebo Seth Rogen, tak nevím nevím jak by to s Fanboys dopadlo. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

  • Hnutí reagující na zásahy producenta Harveyho Weinsteina do filmu mělo název "Stop Darth Weinstein campaign". (Caszidy)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama