Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

Hodně přitažené za vlasy. No ale je to tipická americká komedie, takže jsem od toho moc nečekal a udělal jsem dobře. Rád jsem se na film podíval, rád jsem se (trošku) zasmál, ale víckrát ho vidět nepotřebuji. Předem hodně předvídatelný děj. Stačilo si prohlédnout ukázky k filmu a vše ostatní jsem si téměř domyslel. A musím říct, skoro jsem se trefil. Prostě romatika, kde nechybí ani happyend. Amerika už moc nepřekvapí s romantickou komedií. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dosti šílená komedie, která se jistě mohla ubírat umírněnějším směrem. Do sympatické zrzavé Isly by se nejspíš zamiloval každý, ovšem co s ostatními postavami? Myslím, že kdyby se druhá polovina filmu odvíjela méně parodicky, celkovému hodnocení a dojmu by to jedině prospělo. Chápu, že scénáristé chtěli více přiblížit vztah dvou lidí normálním lidem, a tak jim přivodili spoustu trapných momentů, které se snad můžou přihodit, ale čeho je moc, toho je příliš. Absurdnost některých situací výsledku spíše uškodila. Na druhou stranu musím uznat, že celkově má Amorův úlet něco do sebe. Žádná zbytečně přeslazená kýčovitost. Zkrátka jen špatně namíchaný koktejl v nesprávném poměru komedie a romantiky, který však určitě zaslouží, abyste mu dali šanci. Každému snad chutnat nebude, ale propadák to rozhodně není. 60% ()

Reklama

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Mám rád bláznivé, romantické komedie. Mám rád i Islu Fisher. A tek není divu, že se mi i tento film celkem zamlouval. Originální nápad, nádherná Isla a poměrně vtipný Bigss. To všechno funguje dobře, a tak se děj svižně a jistě line kupředu jasným směrem. Jediné, co mě mrzí, je jistá nedotaženost a nevyužitý potenciál. Ze situace, kdy se dva naprosto neznámí lidé ocitnou v jednom bytě a mají fungovat jako pár se vším všudy, se dalo "vytřískat" mnohem více vtipných momentek. Takhle - bohužel - jen za 4*. ()

Tezuka 

všechny recenze uživatele

"Romantická" komedie, v typickém americkém bláznovském stylu, v hlavní roli s legendárním Jasonem Biggsem, který pro mě je navždy Jimmem Levensteinem a Islou Fisher, která je dle mého názoru vedle Alicie Vikander nejkrásnější herečkou, co jsem měl tu čest vidět na plátně ve 21. století. K filmu jsem se dostal přes ukázku, která kolovala na Instagramu, kde hlavní hrdina Anderson (Jason Biggs) osloví neznámou servírku Katie (Islu Fisher), která pracuje v jednom místním fast foodu, a po vyhecování od nejlepšího kámoše Teda, se ji narovinu, bez okolků, zeptá, jestli by si ho vzala. K překvapení všech, i jeho samého, se dočkal pozitivní reakce. To mě natolik zaujalo, že jsem se rozhodl film vyhledat a zhlédnout, s vidinou, že by mohlo jít o zajímavý romcom počin. Bohužel, po zhlédnutí mohu konstatovat, že zbytek děje již tak zajímavý nebyl. Párkrát jsem se u něj zasmál, když se odehrála nějaká vtipná nebo trapná situace, ale romantický aspekt děje zde téměř neexistoval. Když měli možnost si něco hezkého říct nebo ukázat nějaké vstřícné gesto, tak ten dialog totálně zmastili tím, že buď dotyčný začal lhát nebo řvát. Nemělo to žádnou hloubku a přišlo mi to vše tak povrchní a uspěchané, že jsem tam ničemu prostě nevěřil. Nezanechalo to ve mě žádnou odezvu ani žádný emocionální impuls. Aby toho nebylo málo, tak přidejte ještě praštěné rodiče z obou stran a to vše je situováno do 88 min stopáže. Už jsem viděl mnohem mnohem lepší romantické komedie, a to do konce se samotnou Islou Fisher (Určitě, možná). Jednou mi to stačilo. ()

Guzmicz 

všechny recenze uživatele

Jak udělat parodii na romantické filmy s ujetým humorem a bez zbytečných fekálností? Zde je důkaz, že to jde! Tento film obsahuje typický scénář romantického filmu, který tvůrci překopali do takové komedie, která dokazuje, že není potřeba film přeplácat úchylnostmi a fekálnostmi, aby mohl být vtipný. Vřele doporučuji. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama