Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Olík 

všechny recenze uživatele

Ani si nejsem zcela jist, zda šlo víc o amora nebo o úlet. Na první pohled standardní romantická komedie s lehce koprným Jasonem Biggsem , okouzlující Islou Fisher a hrstkou svérázných vedlejších partů přeskočí za pomoci některých postav nebo situací k „pošahané“ zábavě stejnou rychlostí jakou se dokáže vrátit zpět do nastavených kolejí, čímž se stává osobitou, lehce zapamatovatelnou, ale místy až příliš jednoduchou a prvoplánovou. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

"Veríš v osud? - Nie! - Ani ja, vidíš sme si súdení, vezmeš si ma?" ... Tak celkom dobrá romantická komédia, na ktorej sa dalo celkom dobre zasmiať, hlavne scénka s tehotnou ženou v autobuse stála za to :D Ale zase nedá sa povedať, že by to bolo niečo extra výnimočné. No ako film na odreagovanie, oddych a pobavenie môže byť. Jason Biggs určite nesklamal, Isla Fisher je veľmi sympatická. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Pan reziser by si mel uvedomit, co chtel vastne natocit. Jestli prijemnou romantickou komedii, ktera ma humor na urovni nebo obycejnou romantickou saradu s primitivnimi hlaskami. Tenhle film obsahuje oboji, ale toho druheho ma pozehnane vic. Je to skoda, protoze pribeh mel velky potencial a urcite se dalo vytezit vic, kdyby si za stul sedl nekdo, kdo tomu rozumi. Isla Fisher je nadherna holka, moc se mi tam libila a i Jason Biggs uz dospel a pochopil, ze se nataci i jine filmy, nez jen prici prici prcicky... 5/10 ()

brando odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoduchá rovnice: Moje zvyšující nechuť vydržet tenhle patvar v kině až do konce, byla v přímé úměře mého těšení se na to, až ho tady hodím do odpadu. Film je scénaristicky bezradný, stále se jednotlivé motivy otravně vracejí (vemu si ho / ji , nevemu si ho / ji ) , ubývající čas nenabízí nic zajímavého. Ani dobře obsazený Joe Pantoliano film nemůže zachránit. Nejhorší film na kterém jsem v kině kdy byl. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dosti šílená komedie, která se jistě mohla ubírat umírněnějším směrem. Do sympatické zrzavé Isly by se nejspíš zamiloval každý, ovšem co s ostatními postavami? Myslím, že kdyby se druhá polovina filmu odvíjela méně parodicky, celkovému hodnocení a dojmu by to jedině prospělo. Chápu, že scénáristé chtěli více přiblížit vztah dvou lidí normálním lidem, a tak jim přivodili spoustu trapných momentů, které se snad můžou přihodit, ale čeho je moc, toho je příliš. Absurdnost některých situací výsledku spíše uškodila. Na druhou stranu musím uznat, že celkově má Amorův úlet něco do sebe. Žádná zbytečně přeslazená kýčovitost. Zkrátka jen špatně namíchaný koktejl v nesprávném poměru komedie a romantiky, který však určitě zaslouží, abyste mu dali šanci. Každému snad chutnat nebude, ale propadák to rozhodně není. 60% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)
  • Po záverečných titulkoch sa na mieste pre fotografovanie obvinených objaví scenárista a režisér Michael Ian Black s ceduľkou, na ktorej je napísané "For Martha". Bol to odkaz pre jeho ženu Marthu Hagen. (U_S_O)

Reklama

Reklama