Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Znáte to, převlíknete se za rajcovního andělíčka a jdete požádat svou snoubenku o ruku. Jenže ona místo nadšeného “ano” dostane infarkt a před vašima očima to s ní sekne. Pech co? Nic horšího už se vám v životě stát nemůže. Pak si zajdete s kámošem na jídlo do bufáče, kde vás zaujme jedna pěkná zrzka, jen tak ze srandy jí nabídnete svatbu, spoustu družiček a obří dort. Ale co když řekne, že do toho praští? (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

D28 

všechny recenze uživatele

Po chvíli sledovania ma napadlo-toto sa malo volať Bláznivá, hlúpa láska.Nenašla sa tu jediná postava, ktorá by sa nesprávala bláznivo alebo hlúpo.A preto celkom nerozumiem tomu, že nakoniec film nebol ani hlúpy,ale ani dostatočne bláznivý a rehotavý, čo vlastne mal.Prevládla romantika, avšak priemerná.Jednoducho mi chýbal vtipný Amor. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Dva lidé co se neznají. On řekne jí: "vezmeš si mě" ona: "ano" Vynikající zápletka na romantický film je vymyšlena. Zde je ovšem námět totálně zazděn pokusem o bláznivou komedii. Místo abychom sledovali, jak se dva navzájem cizí lidé poznávají při každodenních životních situací, jak se učí spolu vycházet, mluvit, poznávají svoje silné a slabé stránky, zkrátka se zamilovávají. Tak je tento "problém" odbyt 5 minutama. A místo toho vydíme rádoby vtipné situace z návštěv u obou rodičů a cesty za svatebním obřadem. Na jejímž konci slova miluji tě, jako žádnou jinou, znějí směšně. Uznávám, že vedlejší postavy jsou zde vykresleny perfektně, ale bohužel zastíňují samotný hlavní pár...ach jo...P.S. Zajímalo by mě, zda někdo zažil tak bláznivé zamilování, že by se chtěl po dvou dnech oženit (nebo vdát) a byl přesvědčen o tom, že je to na celý život...i když cesty lásky jsou nevyzpytatelné... že? ()

Reklama

greetchen 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii velké překvapení. Je to vtipné a nejvíc se zasmějete věcem, které vlastně nemají v romantické komedii co dělat. No i když... U filmu, který začíná smrtí snoubenky na infarkt těsně po žádosti o ruku, se vlastně ani ničemu nedivím. Takových švihlých momentů je tu spousta a přiznávám, že jsem se u nich chechtala nahlas. Dávám tři a půl hvězdičky, poslední ždibec ke čtyřem je za ten potěšující nadstandart v rámci svého žánru. ()

Guzmicz 

všechny recenze uživatele

Jak udělat parodii na romantické filmy s ujetým humorem a bez zbytečných fekálností? Zde je důkaz, že to jde! Tento film obsahuje typický scénář romantického filmu, který tvůrci překopali do takové komedie, která dokazuje, že není potřeba film přeplácat úchylnostmi a fekálnostmi, aby mohl být vtipný. Vřele doporučuji. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

tak tento film opravdu ne, naprosto zbytečná strávená hodina a něco s tímto filmem, tak komedie prostě nemusím, tenhle film měl být snad pokus o romantickou komedie, ale vyšlo z toho akorát trapný nemastný film, který by měl snad mít jen na jednu hvězdičku, ale už kvůli herci Jason Biggs, hodotím takto, i když on není můj oblíbený herec, přesto aspon on chvílemi dával do tohoto filmu nějakou to štávu, ale to je moc málo, rychle zapomenout, ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v City Island v Bronxu a v Staten Island v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama