Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brennan (Will Ferrell) a Dale (John C. Reilly) jsou dva dospělí flákači, kteří se nemají příliš v lásce. Po svatbě svých rodičů jsou nuceni žít pod jednou střechou. Neustálé soupeření, souboje o televizní ovladač a vzájemné pošťuchování obou nedobrovolných sourozenců ale postupně manželství jejich rodičů rozbíjí. Právě v tu chvíli však tohle nevyzpytatelné duo připraví šílený plán, jak je dát znovu dohromady. Film Bratři z donucení od tvůrců filmů Ricky Bobby: Nejrychlejší jezdec a Zprávař: Příběh Rona Burgundyho je úžasně zábavná komedie, která dokazuje, že k úspěchu není potřeba ani mozek, ani talent. I když, kdo ví… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (325)

Desperado 

všechny recenze uživatele

Uznávam, že moje hodnotenie je maximálne subjektívne a nekritické, ale po nudných až do seba zahľadených Ferrellových kvázi komédiách sa konečne trafil do mojej struny. S Reillym tu predstavujú ideálnu dvojku pritrúblych, prerastených adolescentov, ktorých humor ma privádzal do sálv smiechu. Nie, nehanbím sa zato, takáto absurdná komika mi sedí. A čo je prekvapujúcejšie, Reilly je skutočné komediálny talent. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

I když to byla naprostá hovadina, kde místo inteligentích vtípků perlili dva abnormálně sprostí, přidrzlí čtyřicátníci a mimojiné lízali psí výkaly, tak jsem se docela bavil. Ono z toho totiž jde naštěstí poznat, že to není typická teenagerská komedie dělaná pro větší masy, ale že se u ní pobaví spíše ti starší, a spíše muži (proto jsem se po dvaceti minutách již díval sám - kamarádka s neslušnými nadávkami přešla ke knize). Jak jsem "naznačil", fekálnímu a jinému humoru se snímek sice nevyhýbá, ale ani to s ním nepřehání a tak se naštěstí neopakují ani trapné scénky se spermatem apod., chrakteristické pro jiné druhy komedií. Při sledování jsem čekal, co dalšího chlapci vyvedou a vlastně jen díky tomu jsem u televize vydržel. Má to něco do sebe, sledovat dvojici evidentně nedospělých mužů ve středním věku, jak dělají skopičiny a nadávají si těmi nejpeprnějšími slovíčky. Příběh to pak také nějaký má, a finále hodně potěšilo. Bylo to dobré, ale já osobně dávám tak 55%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $100,468,793Tržby Celosvetovo $128,107,564Tržby za predaj DVD v USA $60,709,296 //počet predaných kusov 3,604,127║ Nápad dobrý a uletený, aj keď potenciál nie úplne využitý ale film miestami zabavil, občas nechutnosťami zhnusil. /60%/ ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Váhám mezi 3 a 4. Ona to totiž byla celkem příjemně strávená chvilka s tímto filmem, ale zase je to takový opus, v kterým je řada klišé, a ani čunárnám a sprostý mluvě se tu nevyhneme. Prostě je to takový mix všeho možnýho, co by mohlo být vtipné do komedie, která má i děj. On by sice ten děj takhle v reálu nebyl, že je to někdy zbytečně přehnené, ale proč ne, u komedií se tyhle věci dají i trpit. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Dva starší panové se stanou nevlastními bratry! Jednomu je 40 let a žije se svým otcem. Jednomu je 39 let a žije se svou matkou. Otec a matka se vezmou a z těch dvouch pánů se stanou nevlastní bratři. Jako nápad je to dobrý a některé momenty jsou vážně vtipné, ale pak tam jsou takové scény, které na mně působili, že jsem se měl smát ale mně vlastně vůbec vtipné nepřišli. Ovšem scéna s postelí, kdy se bratři snažili udělat palandu, byla vážně hodně povedená a smál jsem se nahlas. Některé jejich kousky byli vtipné. O Willu Ferrellovi vím, že je to komik ale nějak jsem nebyl schopen si představit po jeho boku Johna C. Reillyhom, protože jsem ho v žádné komedii zatím neviděl, ale jeho náměsíčnost byla dobrá. Mary Steenburgenové na to že je 58 let, tak vypadá skvěle. Škoda jen, že posledních dvaceti minut to bylo hodně nudné a konec se zpěvem byl hodně ubohý. Další obyčejná a průměrná komedie! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Film bol dovezený do niektorých kín s názvom "The Insane Team" (šialený tým). (Flipper)

Reklama

Reklama