Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jak staví pravý Američané pravé americké choppery? Jednoduše, zavolají Teutelovi :-). Ne tohle není vtip, tohle je "reality-show"(?), v které sledujeme členy motorkářské dílny, jak zvládají chvílemi trochu umělé situace s jejich nádhernými motorkami podle přání zákazníka. Někdy je výsledkem nádherná motorka a zábavný díl, jindy jenom nádherná motorka. Neustálé hádky a "psychologická hra" zaměstnanců s velkým Paulem Teutelem osobně po delší době ztrácí na zajímavosti a je stereotypní, přesto ty motorky a jejich stavba hodně diváků dokáže zaujmout (i mě a to motorky nijak extra nezbožňuji:). ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Dementní. Velmi dementní. Nemam nic proti motorkám, naopak, stroje co tu jsou k vidění jsou skvostné, ale zase že bych to žral, to taky ne... Ale hlavně je to, jak již jsem uvedl, naprosto dementní! Neustálé hádky mezi otcem dementem a syny dementy mi příjdou jako z telenovely... Jednu hvězdu dávám za to, že je tam chvílema vidět opravdu zajímavá práce... ()

Reklama

contreras 

všechny recenze uživatele

Otravná a stupidní sračka, která neskutečně nudí...postavené stroje jsou velmi pěkné, ale ani to nestačí na solidní koukatelnost. Celé by se to dalo zfouknout v pětiminutových a hlavně němých epizodách bez zbytečné a našlehané omáčky. PS: 2 x měř a jednou řež se asi v améru moc nenosí a mě je z toho už opravdu zle. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Moje prvé televízne stretnutie s americkým fenoménom menom chopper. Zo začiatku je to lákavé. V každom diele sledujem vznik choppra od úplného začiatku až do predania zákazníkovi. Doplnené častými spormi medzi otcom a jeho synom, resp. časom synmi. No pri pozretí iných seriálov venovaných stavbe motoriek, človek zistí že týpci nerobia až tak úžasné motorky, konkurencia jednoducho dokáže oveľa viac a navyše ich hádky a nezhody začínajú stále viac pripomínať zle nacvičené herecké výstupy. Takže ďakujem, ale už si neprosím. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem podobných reality show viděl více a musím říci, že Americký chopper patří k těm lepším. Rozhodně jsem neviděl všechny díly a ani to nemám v plánu,  ale přiznávám, že tým/týmy rozhodně mají talent a na stavby se dobře dívá. Rozhodně se mi nelíbí všechny vyrobené kousky a ani po těch povedenějších bych nikdy netoužil přesto to chlapci umí. To co vám ale bude lézt krkem je ta emocionální rovina která je dost strojená a hodně nekoukatelná. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • V začiatkoch firma sídlila v Orange County (odtiaľ pochádza názov spoločnosti), no neskôr sa presunula do mesta Rock Tavern vzdialeného asi 130 km od New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Paul Teutul Sr. pôvodne podnikal v oblasti výroby ocele a stavbu motoriek na zakázky mal iba ako hobby. Oficiálne sa začal venovať výrobe chopperov v roku 1999, kedy založil dnes už známu firmu Orange County Choppers. (m.a.t.o.)
  • V roce 2008 vzrostly neshody mezi otcem Paul Sr. a synem Paul Jr. natolik, že byl Paul Jr. propuštěn z firmy Orange County Choppers. Paul Sr. pak dokonce svého syna zažaloval, aby ho donutil prodat akcie OCC. Soud však nevyhrál. V roce 2010 si Paul Jr. založil vlastní firmu na výrobu motorek pod názvem Paul Jr. Design. (NiaWolf)

Reklama

Reklama