Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Práve pozreté :) . Pekný animovaný kúsok :) tento kratky snimok, ktorý ma len 10 min veľmi pekne ukazuje o čom bude zhruba celovečerný film :) Jediná škoda sakra je to krátke :) ak máte radi celovečerny film tak toto sa vám bude páčiť :) . Je to debut režiséra, ktorý natočil Číslo 9 :) . Celkové hodnotenie za mňa je 95% :) ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Pro mě to do velké míry zabil ten pop-rock co se znenadání kdesi uprostřed objevil a naprosto rozbořil už tak chatrnou atmosféru. Pro tak málomluvný příběh byla zvuková a hudební stránka největší slabinou. Animace je sice špatná po stránce technologie, ale i to je pro mě jen další důvod pro zvukovou kulisu. Škoda, ten celovečerní film se stal lepší náhradou, i když vše posunuje svou nutnou rozvitostí někam trochu jinam. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Panacek, co vypada jak pytlik s obrovskym poklopcem, se potuluje paradne udelanym postapokalyptickym svetem, aby si to v zaveru rozdal s kovovou potvorou pozirajici jeho kamarady. To vse s paradne temnou atmosferou, beze slov a s napinavou hudbou. Rozhodne prijemna zmena oproti klasickejm priteplalejm animakum. Uz se tesim na celovecerak. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Na celovečerák jsem se těšil, ale po něm jsem se necítil zcela uspokojen. Po shlédnutí tohoto původního snímku ano. Pikantní je, že mi při dívání se koukala přes rameno manželka a na závěr poznamenala: „to je zajímavý, tam bylo všechno co v tom filmu, ale bylo to krátký“. To je přesně ono. Totálně hutný příběh. A ty němé emoce... výtečná podívaná. ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Na všech frontách poráží svého obtloustlého mladšího brášku.. Tady devítka začala a očividně měla i zůstat... Nesnaží se nabízet prázdná odůvodnění a strukturu dění. Objevíme se uprostřed nějakého světa, někde, s někým. Vidíme pouhý fragment celku. Ostatní je na naší imaginaci... Ten zrnitý filtr by mi vůbec nevadil po celý film http://www.youtube.com/watch?v=5IQcMeNh7Hc ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama