Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tak to se fakt povedlo. Několik prvních pár minut opravdu hororově uchcávacích. Pak to vypadá že se to zvrtne v suchou vyvraždovačku typu sraček Vřískot atd...ale ono to opravdu jen tak vypadá. Hutná atmosféra, podzemní interiéry a perfektní ! hudba dělá z nevýrazného filmu opravdovou lahůdku, no a ten konec byla taky mňamka. Nad pointou by se možná měl už někdo začít víc zamýšlet, tahle sračka se může klidně jednou stát pokud těm tupcům někdo nevymlátí z palice že soudný den je cipovina a žádný vykoupéní nepotřebujem :). Film mi hodně připoměl Midnight Meat Train. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Kľudne by som dal aj 3*ale...Ale opäť záver z radu"tak teraz to ukončíme a hotovo". Scenáristom by som dolámal prsty za to,že nevedeli vymyslieť nejaký originálnejší koniec. Je to škoda pretože namiesto už tradičných zombíkov tu behajú zfanatizovaní ľudia z nejakej blbej sekty, čo je určite plus. Ja som sa bavil, ale stále je to len priemer. ()

Reklama

MiaMoonlight odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film na mě působí strašně, nebo spíš uplně otřesně! Kamera hrozná a zpracování nápdoobně. Objeví se dítě s kudličkou a tři chlapi(či kolik jich tam bylo ^^') se začnou klepat jak ratlíci? Ale notak! Prvních 30minut filmu by si zasloužilo takové méně významné +, ale jinak... no sorry, u tohohle se vážně vydržet nedalo. ()

jjpkohoutek 

všechny recenze uživatele

Na závěr zajímavé příšery a zajímavé "zfantazení". Každopádně to šílení těch sektářů mi přijde jako hrůzné varování před možnostmi světa. Blouznivců je dost a díky tomu že sekty poskytují zajímavé transcendentní a socializační prvky jsou potencionálně klidně takto nebezpeční (v malých měřítcích se to potvrdilo). Až mě děsí ta spousta lidí na rozích se strašnou věží a obrovskou setkávací halou za Havířovem, a nejen oni... ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Na konci štandardnej línie života je veľmi často rozširujúca sa skupina extrémnych náboženských fanatikov. Tá sa rozhodne ostatných spasiť. Samozrejme, že spása spočíva v odovzdaní duše, majetku a života hriešnika do rúk sekty, či konkrétneho náboženstva. Koľkokrát tu už bolo. A je úplne jedno, z ktorého náboženského či filozofického smeru sekta vychádza. Všetko jedno. Mansonova rodina  - 6 zavraždených (idey hippie a kresťanstva). Japonské Óm šinrikjó (12 zavraždených po útoku sarínom v metre, vyše 5000 zranených,  myšlienky budhizmu a vplyv hinduizmu ), Svätyňa ľudu  v Guyane (900 samozavraždených členov sekty -1978, kresťanstvo + socialistické idey), Chám ľudu vo Švajčiarsku - 48 mŕtvych (vesmírna ezoterická ideológia), Islamský štát, Taliban, Boko Haram - tisíce mŕtvych (islam). Celkom trefný film, ukazujúci, kam zdanlivo nevinné odovzdanie sa sekte hlásajúcej spásu a rozdávajúcej, zrejme narkotikom napustené, hnedé muffiny môže viesť. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama