Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

MiaMoonlight odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film na mě působí strašně, nebo spíš uplně otřesně! Kamera hrozná a zpracování nápdoobně. Objeví se dítě s kudličkou a tři chlapi(či kolik jich tam bylo ^^') se začnou klepat jak ratlíci? Ale notak! Prvních 30minut filmu by si zasloužilo takové méně významné +, ale jinak... no sorry, u tohohle se vážně vydržet nedalo. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení! Další z horůrků, které se odehrávají v metru, má tentokrát zápletku s náboženským podtextem, kdy jakási totálně vyhrabaná sekta magorů "osvobozuje" lidi pomocí nožů ukrytých v krucifixech. Zní to otřesně, ale vůbec to není špatný, jelikož prostředí metra má svoje atmosférický kouzlo, mordování a gore není odfláknutý, takže si užijete nepřetržitou naháněčku po útrobách systému metra podlitou litrama krve a okořeněnou několika senzačníma lekačkama. V závěru je jakási snaha o ještě vyšší rozměr celé zápletky, kterou však mrknutím oka přejdete bez většího povšimnutí. Pohodovka za 3,5*. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Již od dávnověků bylo lidstvo lehce manipulovatelné. Jakmile se zrodí „vůdce“ burácející z výšin, či „reverend“ rozsévající zkázonosná slova technologií pagerů, vždy je davy slepě následují. -) Podzemkou s jejím rozsáhlým labyrintem se srocují a omámeně blábolí své jedovatosti přívrženci „Hlasu věčné naděje“, aby zachránili(čepele nožů krví potažené) „bezbožné“ před ohněm pekelným. :-)) „Bratři, sestry…slyšte hlas naděje je Pán Bůh.“ ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Na konci štandardnej línie života je veľmi často rozširujúca sa skupina extrémnych náboženských fanatikov. Tá sa rozhodne ostatných spasiť. Samozrejme, že spása spočíva v odovzdaní duše, majetku a života hriešnika do rúk sekty, či konkrétneho náboženstva. Koľkokrát tu už bolo. A je úplne jedno, z ktorého náboženského či filozofického smeru sekta vychádza. Všetko jedno. Mansonova rodina  - 6 zavraždených (idey hippie a kresťanstva). Japonské Óm šinrikjó (12 zavraždených po útoku sarínom v metre, vyše 5000 zranených,  myšlienky budhizmu a vplyv hinduizmu ), Svätyňa ľudu  v Guyane (900 samozavraždených členov sekty -1978, kresťanstvo + socialistické idey), Chám ľudu vo Švajčiarsku - 48 mŕtvych (vesmírna ezoterická ideológia), Islamský štát, Taliban, Boko Haram - tisíce mŕtvych (islam). Celkom trefný film, ukazujúci, kam zdanlivo nevinné odovzdanie sa sekte hlásajúcej spásu a rozdávajúcej, zrejme narkotikom napustené, hnedé muffiny môže viesť. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Atmosféra je povedená a díky ní mě ten film vlastně nenudil. Sekta tu je dobře fanatická a šílená (i když u Kanady bych to čekal tvrdší), dokonce pro ni tvůrci vymysleli nějaký název a nějaký "řád" (dávám to slovo do uvozovek, jelikož nad tím řádem se tu mohlo mnohem víc pracovat, takhle se něco dozvídáme, ale není toho moc), ale v něčem mě ten film fakt vytáčí. Třeba to stupidní rozdělování postav, na to tady všichni logicky pojdou, ale kdyby drželi jako jeden tým, dotáhnou to daleko. Bohužel SPOILER by jim to bylo stejně k ničemu, protože tu sekta má pravdu a fakt nastane apokalypsa KONEC SPOILERU, díky čemu to ten film hrozně kazí. Přitom rozehrané to nebylo špatně, ale dalo se z toho vytřískat mnohem, mnohem víc, ale to se bohužel nestalo. Navíc v druhé polovině to ještě ztrácí dech a závěr to zabil. A to to vypadalo tak dobře a výsledek takové zklamání... Slabé 3* ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama