Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

HuanCraven 

všechny recenze uživatele

To je hodně brutální brutalita. Jako milovníka úchylných projektů mě tohle pobavilo. Brutální odpočinková záležitost, když je potřeba vypnout. Jen škoda některých slabších vtipů, které ale možná nechápu protože nemám dlouhé vlasy a nenosím brutální nátělník Metallica. Druhá série mi zatím přijde lehce zmatená a až příliš brutálně rychlá, uvidíme, co se z ní ještě vyklube. Nejvíc mě ale fascinuje, že celou kapelu mluví dva brutální chlapíci. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál s povedenou kresbou, výbornou hudbou a zaručenou morbidní zábavou, pokud jste fanoušek hard and heavy, je vaše povinnost vidět tento seriál. Jednu věc bych však přeci jen vytknout měl, bohužel ne každý díl je tak zábavný. Některé díly jsou výborné a plné humoru jiné jsou nudné a vyloženě trapné, ale pořád je to jeden z nejlepších seriálů svého druhu. Bohužel od třetí řady už to jde z kopce a seriál se potápí ke dnu, ale jak říkám, jsou tam i výborné díly. ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Pre mňa dosť sklamanie. Po komentároch som očakával že to bude niekde medzi 95-100%. Takto je to na nejakých 75%. Čo je dosť. Ale ako fanúšik metalu a drsného čierneho humoru v kreslených seriáloch typu south park, som si myslel, že to bude pre mňa ako stvorené. Nestalo sa. Nechápte ma zle. Seriál ma bavil, nevedel som sa od neho odlepiť. Ale čakal som, že sa pri ňom nasmejem lepšie. Proste to nebolo dostatočne vtipné. Čakal som viac.Keby som mal hodnotiť postavy. Nathan a manažér dethkloku super. Skwisgaar a Pickles sú solídny. Toki a Murderface mi však prišli niekedy až moc debilný a vadili mi. Niekedy mali aj oni dobré vtipy, ale proste často sa stávalo, že mi proste liezli na nervy. Inak nápad spraviť seriál o ultra úspešnej death metalovej kapele, ktorej členovia sú idioti, ktorý sú kombináciou drsného chlapa, temného okultistu a rozmaznanej celebrity typu Paris Hilton, beriem ako geniálny. Len keby to bolo ešte viac vtipné. Má to u mňa 5* istých. PS: po ďalších videniach Dvíham na 85%. Nové diely sú super. A Staré tiež pokiaľ nemá človek prehnané očakávania. ()

Fony 

všechny recenze uživatele

Nemáte rádi černočerný a brutálně smrtící humor? Nemáte rádi METAL a ani se v něm nevyznáte? Pak je tenhle seriál vaší nejhorší noční můrou (i když při té stopáži možná ne). Tohle je totiž ten nejmetalovější a nejbrutálnější seriál pod sluncem ;-) Přestože jsou některé díly trochu slabší, srdce mi radí dát plný počet, protože ostatní epizody nějaké to zaváhání bohatě vynahrazují. ()

rionka 

všechny recenze uživatele

Ono už to tu všecko několikrát zaznělo. Brutální, hovadský, šílený, černý... metal pro ryby :) Absolutní většině běžného diváckého publika s jemným smyslem pro humor a fixací na realitu tenhle seriál nelze doporučit, protože je strašlivě úchylný. Ale přesto to udělám! Mimochodem, k seriálu se vážou dvě desky s metalovým soundtrackem. Je to rozhodně poslouchatelné a velice dobré. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Název Picklesovy předchozí skupiny, Snakes´n´Barrels, je parodií na Guns´n´Roses. (liquido26)
  • Tommy Blacha mluvil Williama Murderface původně tak, že si do úst vložil papírový ubrousek. Později se ale naučil imitovat jeho hlas i bez ubrousku. (liquido26)
  • Ve scéně, kdy Toki nakupuje během příprav na tajného Santu, nesou klokateeři tašky s nápisem "Bed Bathory and Beyond", což je odkaz na skutečnou prodejnu "Bed Bath and Beyond" a švédskou kapelu Bathory. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama