Reklama

Reklama

Metalocalypse

(seriál)
Animovaný / Komedie / Hudební
USA, (2006–2012), 13 h 22 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(62)

Deathmetalová kapela Dethklok má hluboký vliv na své fanoušky, kteří berou její texty vážně a dělají vše, o čem zpívají. Úřady se obávají vlivu skupiny a snaží se ji zničit pochybnými prostředky. (HBO Max)

Recenze (102)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

NIGHT SKY BLEEDS RED, BLACK BIRDS BRING DETH. Je vzácný aby kapela vytvořená čistě jen pro krátkej animák hrála lepší muziku než všechny ty dnešní sračky dohromady. S tvrzením že musíte znát metalovou komunitu nesouhlasim, o tom seriál neni. Prostě musíte mít smysl pro humor a nebejt zaprděný čuráci. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Hudba je vynikajúca a (originálny) dabing geniálny, čo považujem za najväčšie a zároveň jediné plusy. Za pár dielov, ktoré som videla, som sa zasmiala veľmi málo. Väčšina vecí bola úsmevná, no to nestačí. Neustále omieľanie krvi, brutality, vraždy, smrti a ničenia neprišlo ani trochu vtipné. Akési Happy Tree Friends v metalovom prevedení. 50% ()

Reklama

himor 

všechny recenze uživatele

Každý metalový fanda musí vedieť čo je Metalocalypse!!! Áno priznávam že niektoré diely sa nedali pozerať a už vôbec nie pochopiť, ale zas na druhej strane toľko vecí mi stále lozí v hlave, že zjavne to malo svoj účinok. Duncan Hill´s Coffee Jingle je asi pre mňa najpamätnejšia vec vôbec. Za nápad, hudbu, animáciu a joke-y dávam plných 100% a nech si vraví kto chce čo chce. A tiež kapela Dethklok je pecka!!! To len tak mimochodom! \m/ ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Slušnej séroš s tématem mi blízkým možná proto dávam 4. Pro lidi co nejsou ovlivněni metalem a nevyznaj se je to o ničem, člověk nepochytí ty nuance, který sou často dost vtipný. Je to šílená kiravina, ve stylu south park. Občas jsou tam hluchá místa (občas dost dlouhá) kdy se nezasmějete protže to prostě neni vtipný, jindy ale zase momentky jak prase, doporučuju ;-) ()

morwen 

všechny recenze uživatele

Tohle je Brutální.Všechno skouknuté,a jo je to brutální od chytlavých písniček jako Coffee jingle nebo Go into the water což je metal pro ryby a několik lidí co tu nahrávku slyšeli zemřeli když se snažily jít do vody,žít tam, dýchat tam (samozřejmě v seriálu).Je to pecka a to všechno obohacuje Murderface a hlavně jeho hlas nebo hlášky a k tomu DR.Rockso.Který by si určitě zasloužil spin-off.I DO CCCCCCOCAINEEEEE!!!!!!!!!! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (43)

  • Skupina Dethklok skutečně existuje. Založil jí jeden z tvůrců seriálu Brendon Small, který obstarává zpěv, kytary, basovou kytaru a klávesy, spolu s bubeníkem Genem Hoglanem, který spolupracoval například se skupinami Death a Testament. Na koncertech se k nim přidávají ještě kytarista Mike Kenneally a baskytarista Brian Beller, který spolupracoval např. s kytaristou Stevem Vaiem. (liquido26)
  • Skuteční Dethklok vydali také desku - Dethalbum (2007) a druhá deska Dethalbum II je plánovaná na podzim 2009. (liquido26)
  • V epizodě s názvem „Dethwater“ je možné na začátku klipu ke skladbě „Thunderhorse“ spatřit hlavu Dicka Knubblera nabodnutou na kůlu. (Corpsegrinder)

Reklama

Reklama