Reklama

Reklama

Terkel má problém

Trailer 2

Obsahy(1)

Pozor – tento film není pro děti!!! Bláznivá komedie o tajné lásce, ”psychovrahovi”, železných tyčích, kanapi a přátelství na zkoušku. Terkel je žákem základní školy. Trochu slaboch, ale jinak ok. Terkel nemá snadný život. Jeho psychopatický strýc Stewart právě napadl dva ostré hochy z Terkelovy třídy, Nigela a Saki. A co uděláte, abyste odvedli jejich pozornost z myšlenek na pomstu? Začnete si dobírat ošklivé děvče z vaší třídy, Tlustou Doris.... Ale kdo by si pomyslel, že ona vyskočí z okna? Že začnete dostávat smrtelné výhrůžky, že nový učitel a milovník zvířat, Justin, nemá tak úplně čisté svědomí, jak by se čekalo, a že vlastně nic není, jak se zdá? Alespoň ne pro Terkela... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (352)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Terkel je dost zvláštní animák. Animace je vlastně o ničem, příběh odhadnete během pěti minut a vše je to takové jiné, zvláštní. A dost možná je tohle hlavní výhoda tohoto animáku, který rozhodně není pro děti. Hlášky jsou více méně podařené a stopáž je opravdu krátká, takže nudit se prakticky ani nestihnete. Navíc jsem tento film viděl s českým dabingem, který musím opravdu pochválit, speciálně Marek Eben zaválel. Díky tomu, že na konci bylo přeci jen více hlášek než na začátku a celkově tendence tohoto animáku byla vzrůstající, těch 70 % Terkelovi dám. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Terkel má problém má problém. Alebo skôr viacero problémov. Každopádne sa jedná o čistý dadaizmus, čo sa týka uvedenia do českých kín, snáď to nešlo v multiplexoch. Animácia po technickej stránke nič moc, ale práve to filmu pridáva body navyše. WTFuckovosť animácie mi pripomenula nevydarený maskot z olympiády v Atlante, kde asi tiež išlo o iróniu, ktorú nikto nepochopil. Terkel sa snaží byť husto cool, ale nie je, lenže aj tá snaha mi pripadala ako niečo, čo z filmu robí niečo, čo nie je vôbec na škodu vidieť. Len škoda, že to nie je dobrý film sám o sebe. ()

Reklama

Fevas odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem odejít na akci ke kamarádovi, bohužel jsem měla na krku dvě malé děti - sedmiletou Anežku a čtyřletého Matěje. Tak jsem je nechala, ať si vyberou film. Vybrali si tenhle. Řekla jsem si animák, to bude v pohodě, a odešla. Po dvaceti minutách jsem se musela vrátit, protože mi Anežka volala, že se malý bojí a zároveň mi stíhala pokládat otázky jako jsou "Co je to kurva?" a podobně. Dokážete si představit, jaké bylo potom vysvětlovat rodičům, že jsem jejich dětem omylem pustila takový film? Tak jsem se na to ze zvědavosti podívala sama a zjistila, že tohle je přesně typ humoru, kterým rozhodně netrpím. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Zábavný animák pro starší, který někoho pobaví a někoho bude k smrti nudit. Když přehlídnu to že film je plný chyb (pokud si teda učitel nedokáže za 3 vteřiny sundat, nasadit a znovu sundat baťoh a přitom ještě mluvit a sedat si na židli ;-)) a to že scénář je naprosto příšernej tak můžu říct že pokud máte špatnou náladu tak vám jí Terkel a jeho (ne)přítelé svýma hláškama zvednou. Víte přece jak dobře mokré dřevo přenáší sars ;-) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

animace je příšerná, ale ne tolik aby mi to mohlo vadit. Samotný děj je až nechutně jednoduchý a předvídatelný, některé vtípky se nepovedli a ani hudební čísla se ve směs nepovedla (jinými slovy, vše důležité je hrozně pičoidní). Zdaleka nejhorší byla postava průvodce filmem, zbytečnější věc jsem už dlouho neviděl. Ovšem další řada věcí je naprosto božská, například každý vtípek s trubkou, ovšem jedna věc byla na hranici dokonalosti, a to geniální obsazení Marka Ebena do českého dabingu, protože jednak si dokážu jím zpívanou písničku představit na albu Bratří Ebenů, druhak je každá jeho replika úchvatně namluvena a treťjak (ne ten sovětskej brankář) jsem díky němu závěr užil jako dlouho nic. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (19)

  • Text rapové písně v podání Terkela napsal pro českou verzi Adam Svatoš, známý spíše pod přezdívkou Deph či Kato z legendární skupiny Chaozz. (MTHRFCKR)
  • Terkelův otec Leon na všechno odpovídá slovem "ne" - k tomu navíc pokaždé čte to samé vydání novin. (HappySmile)

Reklama

Reklama