Reklama

Reklama

Vykutálený zlodějíček Silas, čerstvě propuštěný na podmínku, si vezme za ženu neteř policisty, kterému slíbil, že bude sekat latinu. Policista však nemá ani nejmenší ponětí, že Silias chce svatební cesty na Niagarské vodopády využít k útěku do Kanady. Krásná a chytrá nevěsta Camille jeho plány odhalí a věří, že dokáže Siliase změnit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (78)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Původně jsem se chystala dát 4*, protože ono to opravdu není tak špatné, jak se může zdát-ale tím koncem zkrátka úplně všechno dobré zazdili. Camille je jako zfilmovaná Burtonova nevěsta, ale narozdíl od ní Camille postrádá vtip a mystično. Přesto je to takové bizardní a spoustě lidem to nemusí sednout. Chvílemi mě to dokonce dojalo. Jen je opravdu škoda toho spoiler konce, kdy zemře i Silas a oba naskočí na modrého (nebo byl růžový..?)koně a vesele s ním skočí do vodopádů,připraveni odejít na věčný odpočinek. To nebylo nic jiného, než kýč. Ale jinak Sienna s Jamesem vytvořili příjemný pár a dobře se na ně koukalo:) ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Trochu průměrnější film. Moc mě nezaujal a po většinu času jsem se nudila. Camille byla chudák hloupá a na můj vkus až příliš naivní. Silas oproti tomu byl bezohledný a do teď nechápu, proč si jí vůbec bral, když jí nemiloval a nesnášel její upovídanost. To, že se do ní zamiluje až po její smrti je trochu tragické... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Na začátku je pěkná svatba , ale Silas se tváří jak blb. Všichni se tak nějak chovají divně a hlavně Camilla , ta je na zabití. Po patnácté minutě se Silas docela rozkecá a jeho proslov mně rozesměje. Po dalších pár minutách už nevím kam ten film dospěje. Chvilkama je i docela smutný. Situace kolem Camille se začíná zhoršovat. Povedený film z velice pěkným koncem. A pointa? Láska přemůže všechno. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Já nevěřím na nic. Ona věří ve mě ..." ----- O lásce bez falše, bez výhrad a bez podmínek - o lásce větší než Niagarské vodopády - o lásce, která vás jen tak neopustí, protože smrt je pro ni jen nepříjemnou komplikací, se kterou se dá žít. O lásce, která vám uštědří nečekanou, zato dobře mířenou ránu na solar, takže se chvilku nemůžete ani nadechnout ... s překvapivou intenzitou si uvědomíte křehkost a pomíjivost pozemského bytí - i neskutečnou, bizarní proměnlivost reality v mantinelech prostoru a času, kterou umocňuje právě FILM ... a poznáte, že naděje i zoufalství jsou jen dvě strany téže mince. P.S.: Věřili byste, že existují koně v barvách duhy ? ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

Film působí celkově trochu béčkovým dojmem, postavy se chovají jemně řečeno podivně a režisér jako by do finálního sestřihu zapomněl přidat několik dokreslujících scén. Výsledný pocit je přesto veskrze pozitivní. Největší zásluhu na tom má sympatický výkon ústřední dvojice a poměrně zajímavý námět. Fajnová pohádka na líné nedělní odpoledne. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Producent Dan Grodnick během natáčení říkal tak často "to je fantastické", že se mu začalo přezdívat Fantastický Dan. (HappySmile)
  • Během natáčení u Niagarských vodopádů si režisér Gregory Mackenzie vzal svou přítelkyni. Svatby se zúčastnil celý štáb - producent Albert S. Ruddy vedl nevěstu k oltáři, Sienna Miller (Camille) šla za družičku a James Franco (Silias) ženichovi za svědka. (HappySmile)
  • Na závěrečné párty pro štáb a herce bylo karaoke. James Franco zde zazpíval písničku ze Spider-Mana, kde si v roce 2002 zahrál. (HappySmile)

Reklama

Reklama