Reklama

Reklama

Co byste dělali, kdyby se k vám nastěhovala matka a za žádnou cenu nechtěla odejít? Když devětadvacetiletý NOAH COOPER přichází o práci terapeuta, má pocit, že už ho nic horšího nemůže potkat. Pak ale přijíždí domů a v jeho už tak plném domově panuje ještě větší zmatek, protože se v něm usadila Noahova panovačná matka MARILYN a s ní smečka pěti psů. Legrace nastává ve chvíli, kdy se Noah snaží vypořádat s tlaky při hledání práce, se ženou, která zoufale touží po dítěti a co je nejhorší, s matkou, jež ho nechce přestat zahrnovat láskou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

kubilov 

všechny recenze uživatele

Zvláštně otravná americká dramedie, která kvituje rodinné štěstí a spoustu trapných situací navrch. Když se k tomu přičte i zoufale nezajímavý hlavní představitel, nijak extra dobře to dopadnout nemohlo. Ukecaná Diane Keaton je místy až nesnesitelná, což bych byl nikdy neřekl, a Liv Tyler zase nemá moc co předvést, i když pár scén se přeci jenom najde. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Hlavní zápletka vcelku ohranná, ta řekněme vedlejší mohla být o něco zajímavější, ale bohužel nebyla, a navíc v ní byla angažovaná Diane Keaton, takže nic. Docela ušly herecké výkony hlavní dvojce, Daxe a Liv. Bohužel, Diane Keaton naopak svým klasickým přehráváním jako obvykle sráží film o několik pater níž. Stejně tak jako místy trapný, až fekální humor (pro představu stačí se podívat do galerie na 5. fotku) a rádoby srdcervoucí scénky a vyznání, která jsou tak nehorázně trapná, až mi z toho bylo nazvracení. Já vím, že to zní jako klišé, i já jsem to za klišé považoval, ale tentokrát, vůbec poprvé, jsem to zažil. Jediné, co opravdu potěší, je Liv Tyler se svými "snaživými oblečky"...nebudu víc prozrazovat :-D Suma sumárum, na zaplácnutí unaveného pondělního večera to víceméně stačilo. Musím však říct, že Nova udělala moudré rozhodnutí, když to nenasadila o víkendu. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Úmorný film o ničem. Plný scén a vtipů které už byli tisíckrát použité, a nejen ve filmech tohoto typu. Já mám ráda Diane Keaton, protože je stylová. Tady ovšem mi většinu času lezla na nervy, a měla strašný dabing. Dax Shepard je navíc podle mě stoprocentně nesympatický chlápek, který mi byl celý film proti srsti. Liv Tyler je moc hezká, ale má rozhodně na víc. Celé to téma už je tak vyčerpané, všechny fórky, a vlastně celá dějové linie je už tak strašně často omílaná, že se člověku na to nechce ani koukat. Jediné co se mi líbilo, bylo to že se staří rodiče neusmířili, ani po té co otec přiznal nevěru. Alespoň měli nějakou morální úroveň. Ale jinak bych si tenhle film nerada ještě někdy zopakovala. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

No všichni tady interně víme, že by Diane Keaton již od konce osmdesátých let neměla strašit ve filmu jakékoliv podoby. Škoda Daxe Sheparda, pro mě sympaťák se slušnou vyřídilkou, ale doplácí na to, že herců podobného typu pobíhají po Hollywoodu desítky. Jinak k Život je stres je tak absolutně (pod)průměrná direct-2-dvd komedie, že je mi vlastně nakonec i líto času stráveného tímto komentářem. 35 % ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Vôvec nie zlé, len škoda, že slovenský distribučný názov sa z toho snaží spraviť niečo na štýl TÚ STARÚ TREBA ZABIŤ. Toto je skôr v štýle POSLEDNÍ POLIBEK - tridsiatnik pochybujúci o sebe o svojom manželstve a tak (všimli ste si, že Shepard sa občas podobá na Braffa?). Trochu na škodu je fakt, že tá romanticko-rodinná téma je zatláčaná do úzadia učasťou Diane Keaton (je jej veľa a snaží sa o pochybný americký situáčný humor). Vo filme chceli toho povedať priveľa a preto pôsobí trochu nesúrodo, ale stále je to pomerne fajn film o problémoch vo vzťahoch... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 16. ledna do 21. února 2007 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama