Reklama

Reklama

Svatba podle Margot

  • USA Margot at the Wedding (více)
Trailer

Margot Zeller (Nicole Kidman) píše povídky, ve kterých si nebere servítky. Na neštěstí přijíždí na přípravy svatby své volnomyšlenkářské sestry Pauline. V okamžiku, kdy se poprvé střetne s jejím nastávajícím Malcolmem (Jack Black), nezaměstnaným umělcem, zasadí do jejich harmonie semínko pochybnosti. Jak se blíží svatba, následuje jedno neštěstí za druhým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

baaaja 

všechny recenze uživatele

Buď jsem nějak neporozuměla skrytému smyslu, a nebo to žádný valný smysl nemělo. Jo jasný, dvě ségry se pravděpodobně v duši nesnášej a celá rodina je tak nějak na kusy, pořád to tam všichni řešej a dohadujou se, ale při tom se stejně skoro nic nedovíte, jen nějaký útržky a z toho se pravděpodobně předpokládá, že už si to nějak domyslíme a dotvoříme si děj sami. Podle mě je to film tak trochu bez nápadu, bez hlavního tématu, bez jakéhokoliv spádu děje, a ty strohý dialogy mě vůbec nebavily. Přesně ten typ filmu, který už bych si znovu nepustila. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Společnost výborných hereček (a herců v podpůrných rolích) pomohla překousnout, jak rodinnou (ne)normálnost narušovalo zvýšené psychologické pnutí provázené nemalým počtem ne-úplně-přirozených reakcí, manipulací nebo nevyrovnaných výstupů. Bohužel tyto "vypjatosti" doputovaly akorát do prázdna bez uchopitelné katarze či snad odhalení, proč spolu ségry léta nemluvily. ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Co to je? Mysleli si snad, že vytvořili přirozenej film? To asi těžko... Margot dělá, že všechno umí, ví a každému radí, ale sama je děsně slabá, takže pořád vybuchuje a s někym se hádá a vlastně neví, co chce... Nejvíc mi na tom asi vadilo, jak je mi tahle osoba neuvěřitelně protivná a něpříjemná, zároveň působí nevyrovnaně... Prostě ani trochu mě to nebavilo, nezasáhlo, nedojalo, nezaujalo, natož rozesmálo... byla to jen splácanina pocitů mezi skupinou lidí, kteří se vzájemně nemají rádi. Ubohej pokus o citovej film, kterej srší trapností a chabostí ! ()

Agoran 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal něco jiného... Od Noaha Baumbacha bych očekával trochu více lehkosti. Ta scházela, ale aspoň se tam mohlo něco dít, ne jen stavět na tom, že v tom hraje Nicole Kidman. Navíc se o tom (i přes info zde) asi nedá říci, že je to komedie. Jediné, co film pozvedlo bylo herectví Jennifer Jason Leigh a občas dobré dialogy. Ale jen občas - představoval bych si je v celém filmu. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné, bez šťávy, jen tak běžící hovory o životě, kdy lidi řeší stále cosi, ale nic není jasné. Slátanina....A já si s takovou důvěrou ten film pustil,a myslel jsem si, že se něco dozvím o zajímavé, nezaměstnané umělkyni, která má třeba jen smůlu, nebo něco ji brzdí v rozletu, a o tom něčem se dozvím, ale není tomu tak... Škoda, tak jsem si přál tenhle film velice dobře ohodnotit! A nejde to. Nejde. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo na mnoha místech New Yorku včetně Bronxu. (Terva)
  • Film se původně měl jmenovat "Nicole at the Beach", ale po příchodu Nicole Kidman byl název změněn, aby nedošlo k nedorozumění. (Agoran)
  • Film získal v roce 2007 na filmovém festivalu Peníscola Comedy 2007 dvě ceny, a to v kategorii nejlepší herečka (Jennifer Jason Leigh) a nejlepší režie (Noah Baumbach). (Terva)

Reklama

Reklama