Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně prozatím nejhorší díl série. Jason si nebere servítky a kosí to tam jak na běžícím páse bez špetky napětí. Hlavní hrdinka a její superschopnosti taky ubírají na kvalitě a navíc nemám rád tyto klasické horory, kde zas musí něco bouchnout. Ale alespoň za Jasona a jeho vynalézavost jednu hvězdu posílám. ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Ani se nedivím, že je to zase takové špatné. Sedmý díl série, kde se jen zabíjí? No tak, to už nemůže být dobré. Zábava na bodu mrazu, atmosféra taktéž, scénář tupý. Bylo by to celé tak na odpad. Ale, je tu jedno velké ale, tohle ještě není nic v porovnání s tím, co přišlo po tomto díle, proto 1 hvězda. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pátek třináctého 7“ má příběh, což je celkem pozitivní- Řeší se zde vztahy, jsou zde nějaké smysluplné postavy a samozřejmě nechybí ani nezastavitelný vrahoun, který do toho všeho nějakou šílenou logikou zapadá. Nemusí vám to sednout, ale rozhodně je to jeden z těch dílů série, které stojí za zhlédnutí a které vás nemusejí úplně unudit. Jen musíte mít alespoň trochu rádi béčkovou produkci. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Čím novější díl, tím horší... od sedmičky to začíná platit rozhodně. Zatímco šestka nabírá nový dech a je jedním z těch lepších dílů série, sedmička zase vše sráží k místy dost nudné vyvražďovačce. Ta holka s telekinetickými schopnostmi mi tam opravdu nesedla, dává to filmu nádech, který se k Jasonovi prostě nehodí. Samotné řádění maskovaného maniaka není špatné, Jason je ve svém oboru už profík:), ale na dobrý film to bohužel nestačí. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Nová krev měla být původně corssoverem mezi Jasonem a Freddym, bohužel kvůli neschopnosti Paramountu a New Line k němu nedošlo. Místo kotelníka tak narychlo nastoupila dívka se schopnostmi ne nepodobnými Carrie, aby se okamžitě stala největší slabinou filmu. Samotný Jason funguje na výbornou, ale létající nábytek mi k němu příliš nesedí. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • V jedné scéně vidí Tina (Lar Park-Lincoln), jak Jason (Kane Hodder) zabije Michaela (William Butler) tím, že jej probodne železným oštěpem, přičemž při vytažení oštěpu je na zbrani patrná krev. Hned v dalším záběru však na oštěpu žádná krev není. (oje)
  • Režisér John Carl Buechler se podílel i na speciálních efektech a Jasonově (Kane Hodder) vzhledu. Krvavé efekty byly nakonec kvůli cenzuře vystřiženy. Ve filmu chybí např. scéna, kdy Jason vyskočí z jezera a zabije rybáře na loďce. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama