Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

predators 

všechny recenze uživatele

Largo Winch to neměl jako adoptovaný synek jednoduché. Dokonce se zapletl i do obchodu s drogami a poté, co chtěl převzít multimiliardářskou společnost svého nevlastního otce, ocitne se ve velkých potížích. Vše začíná pozvolně a zdá se, že už není návratu. Ale Largo Winch je nepřemožitelný! Většina příběhu je postavena na budování charakteru a vývoje postavy s několika flashbacky. Úhlavní nepřítel je poměrně dobře utajen a s přibývajícím koncem napětí úměrně stoupá. Musím se však zmínit o nevyužitém potenciálu, který z LW přímo sálá a myslím si, že si i přímo "volá" po větším množství akčních pasáží. Škoda, ale i tak se jedná o podařený francouzák... :-) 73% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Francouzi umí točit thrillery a tady to zase ukazujou v plný parádě a v hodně pekným vizuálním zpracování, zejména musim upozornit na naprosto perfektní pád ze skály, kterej by v jiným filmu byl jen formalita, ale tady je to natočený naprosto úžasně, že i taková scéna tu působí perfektně. Nicméně vyvarovat se celkem velkých logických chyb by rozhodně neuškodilo a celkově bych uvítal i víc akce, ale jinak francouzská produkce zase boduje ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Dostalo se ke mně několik recenzí, které slibovaly velmi slušný akční zážitek, nicméně flashbacky protkaný snímek přináší jen průměrné, leč sympatické vyprávění o jednom pohádkovém dědictví, na které si ostří nejeden zloduch. Jistý Nerio Winch byl totiž veleuznávaným obchodníkem, zakladatelem a hlavním akcionářem jedné gigantické firmy. Byl.. Jeho smrt je zahalena tajemstvím a mediálním třeskem, protože údajně zemřel bez dědice. Jenže to by starý vlk Nerio nemohl skrývat letité tajemství o adopci bosenského chlapečka Larga. Světoběžník Largo to tak bude mít nesmírně těžké, přestože mu jde více o pomstu než-li o nesmírné bohatství. Na Evropu rozhodně nadprůměr, jinak ale svěží šedesátka s chytrým scénářem, zbytečnými zvraty a bez zapamatováníhodných momentů. Nenadchne, nenaštve. Cesta za pomstou je navíc dlážděna solidními hereckými výkony, našince potěší velmi příjemný Karel Roden. ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Vyborny akcny thriller z francuzskej produkcie potesi dobrym pribehom, sviznym tempom a prekvapivymi zvratmi. Hlavny hrdina je sympatak a tak isto potesila ucast Karela Rodena a aj Kristin Scott Thomas. Film ma navyse velmi dobru kameru a rychly strih. Reziser to zladol vsetko vyborne a mne pripravil skvely oddych a kusok napatia. Kiezby bolo takychto filmov viac. Tento film vrelo odporucam:-))) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Povedlo se. Mladé jugoslávče rozpletlo dost zamotaný příběh a vše se v dobré obrátilo. Na poměry ostatních thrillerů a akcí je to příběhem i zpracováním jednoduše standardní. Nic, co by diváka uhranulo nebo nějak zvlášť překvapilo, stejné zvraty jste už v mnoha jiných filmech viděli tolikrát, že dokážete i odhadovat, co právě nastane. Na druhou stranu, je to Francouzské a o to je zajímavější, že to vskutku dobře vypadá a není to žádný evropský patos, hrající si na Hollywood. Frantíci holt také čas od času umí (a čím dál častěji). Jó, kdybychom uměli něco takového natočit u nás, v Česko-Slovensku, to by bylo haló, jenže to je taková utopie. ~~~ Na **** to není, ale hodně slušné *** rozhodně :) ~~~ PS: Příjemné pro mě byl i fakt, že, protože se film odehrává na různých místech a postavy jsou z různých zemí, se mluví více jazyky, anglicky, francouzsky, chorvatsky(?) - lidi prostě mluví podle toho kde žijí či jsou, alespoň většinou. ~~~ PPS: Mínusem obecně je pro změnu fakt, že tohle třeba nešlo do kin. Sice by to nebyl největší komerční trhák, ale jen na DVD je to ostuda, hlavně že máme z Hollywoodu v kině každou pí... blbost. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sa o Larga (Tomer Sisley) starajú pestúnski rodičia z Chorvátska. V komikse to však bol manželský pár z Lichtenštajnska. Nerio Winch (Predrag Manojlovic) o sebe vo filme taktiež tvrdí, že pochádzal z veľmi chudobných pomerov. V komikse je to však úplne naopak, keďže jeho otec bol milionárom. Jednou z ďalších odchýliek od komiksu bolo aj Largovo uväznenie v Brazílii a nie v Turecku. (MikaelSVK)
  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama