Reklama

Reklama

Láska a jiné pohromy

  • Velká Británie Love and Other Disasters (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emily Jackson (Brittany Murphy) má kouzelný život. Žije a pracuje v Londýně jako asistentka editorky časopisu Vogue. Avšak její rychlý životní styl je v přímém rozporu s její duší toužící po lásce. Tak se vyžívá tím, že dohazuje svým přátelům partnery. Peterovi (Matthew Rhys), jejímu spolubydlícímu a nejčastější oběti svého párování, vyhlédne pohledného asistenta Paola (Santiago Cabrera). Je však natolik zažraná do seznamování druhých, že si ani nevšimne, že o ni taky někdo stojí... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

waits 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadá jako romantická komedie pro sekretářky z nadnárodních společností, včetně nesympatických postav a přemíry homosexuálních žertů. Druhá polovina je trochu lepší, zejména díky Matthew Rhysovi, který udrží film v civilním duchu a jistému sympatickému nadhledu. Přesto mě tahle romantika minula, a po hříchu, ani Britanny Murphy není zrovna můj typ.. ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, která ale doplácí na dvě věci. Za prvé mě neskutečně štvala Catherine Tate v roli přítelkyně hlavní hrdinky, to je opravdu koncentrovaná trapnost. Druhá věc je fakt, že prvních 30 minut je to opravdu nuda, která mě donutila zauvažovat o tom, že to vypnu. Ještě, že jsem to neudělal, protože po pomalém rozjezdu se Láska a jiné pohromy promění v opravdu zábavnou podívanou (aspoň v rámci žánru). Ani ta otravná Tate mi už tak nevadila (dílem to bylo i díky tomu, že se v druhé polovině filmu prakticky nevyskytuje). Veliká škoda té počáteční rozvleklosti, nebýt jí, mohlo být i o hvězdičku vyšší hodnocení. ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní romcom. Pokud hledáte tip na večer a máte nakoukáno většinu profláklých romcomů, tohle by pro Vás mohla být správná volba. Věřím, že hlavně partnerkám/přítelkyním se to bude hodně líbit. Brittany Murphy je tu hodně cute (škoda jí....) Překvapivě tu není otravná obligátní gay vložka a vzhledem k ději je i dost na místě. Hodně sympatická je hra se 4. bariérou, přímo jí to neprolamuje, ale párkrát to na ní hodně sympaticky zaklepe. Hodně fajn jsou 2 camea v závěru. :-) Pokud máte (jako já) rádi Notting Hill a Snídani u Tiffanyho, tak tady si přijdete na své. V některých scénách to na ně vyloženě naráží a cituje. Za mne hodně velké překvapení. 7/10 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Asi bych si neuměl představit tupější scénář pro romantický film. Emily má tak našlapaný život, málo času, je tvůrčí a energická, miluje bližního svého, ale nejlíp si ruzumí s homosexuály, není vůbec složitá. Má spoustu divných přátel a snaží se je učinit šťastnými tím, že jim hledá partnery a životní šance. Sama se potácí ve vztahu s ex-boyfriendem, se kterým spí, ale nechodí. Jak říkám, debilita. Je to ale tak blbé, až to zavání parodií, takže je to vlastně chvílemi i zajímavé. Asi jedinou záchranou je výkon Brittany Murphy, která svou postavou fakt žije a tu blboučkou naivní pipku hraje perfektně. Druhá půlka výrazně ztrácí tempo a i ta hodina a půl je nakonec příliš dlouhá. Za těch pár vtipů a že jsem to chytl v docela dobré náladě dávám 60%. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Romantika a já nejdou dohromady, i přesto jsem u filmu vydržel a příjemně mne překvapil. Především přenádherná Brittany Murphy. Ovšem humor zde překvapivě fungoval dobře a i přesto, že to chvílema je až přitažené za pačesy a pokud nejste zrovna šťastně ženatí/vdaní, tak vás to začne až mučit. Pro mě příjemný film pro středeční odpoledne. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Santiago Cabrera hraje ve filmu Argentiňana, sám je ovšem původen z Venezuely. Krev v něm ale proudí z poloviny chilská, a to z otcovy strany. (Prochy38)

Reklama

Reklama