Reklama

Reklama

Epizody(13)

Sitcomy tvoří páteř každého komerčního televizního vysílání, ale takový, jako je tento, jste ještě neviděli. Komediálním seriálem Lucky Louie dobyla HBO nové území. Je svěží, zábavný, opravdu dospělácký a vypráví o mladém páru, který se pere s problémy v manželství i rodičovství.
Držitel ceny Emmy Louis C.K. hraje Louie, který pracuje na zkrácený úvazek jako mechanik, ale většinu času tráví doma a stará se o čtyřletou dcerku Lucy. Skutečnou živitelkou rodiny je jeho žena Kim, která pracuje na plný úvazek jako ošetřovatelka. Toto netradiční uspořádání může být občas ožehavé, ale manželé je vždycky ustojí, protože se pořád milují - a také nemají na vybranou.
Nejlepšími přáteli Louie a Kim jsou manželé Mike a Tina, kteří vedou záviděníhodný prostý život s kupou dětí ze současného i předchozích manželství. Naproti bydlí afro-americký pár Walter a Ellen s dcerou Lisou, s nimiž se Louie snaží pěstovat přátelské vztahy. A dále v domě žije i Kimin excentrický bratr Jerry s utajovanou minulostí, který si vydělává na živobytí pochybným způsobem.
Seriál, který je prvním sitcomem HBO realizovaným vícekamerovým systémem, se natáčel před živým publikem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (279)

maseer2 

všechny recenze uživatele

tak trochu hovado Louis C.K. v roli regulérního hovada Louieho, který vede naprosto všední a nezajímavý život (práce, jídlo, pivo a manželské či výchovné problémy), ale bere to s maximálně ironickým nadhledem, a právě proto je tento sitcom tak skvěle upřímně a přirozeně vtipný.. P.S.: pokud si úplně netykáte se slovem "píča" (btw dabing je super), budete mít u Lucky Louieho, vzhledem k jeho častému výskytu, možná trochu problém :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som strašne rád, že som objavil tento seriál. Ako fanúšik Priateľov môžem napísať, že aj tí sa môžu ísť schovať. A to už nehovorím o debilinách typu Ako som spoznal vašu mamu alebo Teória veľkého tresku. Tento seriál je neuveriteľne vtipný, má úžasné postavy a skvelé príbehy. Nemôžem uveriť, že sa nepokračovalo v natáčaní. Seriál vznikol na jednej z najúspešnejších TV staniciach - HBO. Musím pochváliť aj vynikajúci český dabing na vysokej úrovni. Ani nemôžem uveriť, že som sa o ňom dozvedel náhodne, po viac ako 10 rokoch od jeho ukončenia. O jeho kvalitách svedčí tu prítomný fanclub (900+ ľudí). Veľmi som sa pri pozeraní bavil a vrátim sa k nemu kedykoľvek. Odporúčam vám ako ukážku túto scénku. ()

Reklama

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Louie to je prostě borec, ví, že se přírodě prostě nepovedl jako každý druhý chlap, ale naštěstí si z toho nic nedělá a život bere takový jaký je. Ví, že měl štěstí, když potkal Kim a že pořídit si Lucy nebyl úplně dobrý nápad. Naštěstí má kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a sousedy, kteří vědí na rozdíl od Louieho, jak se chovat za každého stavu. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení, že Lucky Louie je takhle vysoko. Není špatný, ale ve spoustě ohledech zcela tuctový. Nějaké vtípky dobré, nějaké výtečné, nějaké trapné, nějaké přízemní až primitivní, nějaké až nechutné. Potěšila Pamela Adlon aka Marcy z Californication a Louis C.K., další postavy a herci už takové výhry do loterie nejsou. Těch třináct dílů bylo poměrně příjemných, ale na další série bych(om) se tak jako tak nekoukal(i)... 70% ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Už pomalu chápu, proč je Louis C. K. vnímán jako největší současný stand up komik a proč si může říkat apsolutně co ho napadne. Protože Většina "normálních" lidí bere jeho humor jako apsurdní, ale tohle je realita, kterou žijeme čím dál tím víc. A nebo ti co připustí, že jsou takový jako postavy ve scénkách a seriálech tohohle asexuálního mumlala. A udělají to jen proto, že je to vlastně díky němu cool. Tudíž není důvod se stydět za to, že jsem schopnej žrát jídlo ze země a nebo na hajzlu rovnou při sraní a nebo si ho honit pod stolem v kuchyni. Ve zkratce řečeno, je to průkopník. A tenhle sitcom a jeho životnost je důsledkem otravné komediální produkce, která pod Americkou vlajkou vychovává stáda ovcí. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (7)

  • Na hodinách v kuchyni je zpravidla čtvrt na sedm, a to bez ohledu na to, kolik času ze scénky již uběhlo. (DenisK)
  • V 8. díle, kdy si Louie (Louis C.K.) prohlíží album a vstupuje do šatny, aby mohl masturbovat, visí na dveřích růžová bunda. Když však poté přichází Shannon a Kim (Pamela Adlon) klepe na dveře od šatny, visí na nich bunda modrá. (ČSFD)
  • Louis C.K. po škole pracoval jako automechanik, stejně jako jeho postava v seriálu. (boul)

Reklama

Reklama