Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou čtvrtou řadu... dvě generace teenagerů z Bristolu prošlo mým životem a já můžu s klidným srdcem říct, že jsem je rád poznal. Všechny... A jak to tak bývá i v obyčejnym životě.. měl jsem pár favoritů, kteří mě zajímali krapet víc a jejich životní příběh jsem sledoval pozorněji... z první generace chci určitě zmínit trojici Cassie, Sida a Chrise... všechno do posledního detailu dokonale napsaný postavy, který prošly největším vývojem za ty dvě sezóny.. vidět je se smát.. brečet.. prožívat životní pády a stoupání.. je jako sledovat vlastní děti, jak vám rostou před očima.. o to víc zamrzí otevřenej konec.. kterej ale nechává prostor naší fantazii. Postupem času to vítám..:) Ve druhý sérii jsem měl od začátku jasnou favoritku v Naomi.. věděl jsem, že v tý holce něco je.. a nespletl jsem se. I když druhá generace... která je značně slabší, avšak ne nekoukatelná.. soupeří s tím, že se jeden k druhýmu chová jako kretén... u všech se jejich chování dá pochopit. Jsou prostě jako my. Pokud překousnete pomalejší rozjezd a najdete si na každým to, co vás přinutí jeho příběh sledovat.. jste na dobrý cestě, aby ve vás "Papírky" hodně dlouho zůstaly... První generace: 100%,,, Druhá generace: 75% + 5 bonusovejch procent za Naomi..:) Třetí generaci radši nehodnotim.. neměl jsem sílu to dokoukat.. ()

swed 

všechny recenze uživatele

Pořádný kopanec do všech srabáckých teen seriálů (noční můra Brandona Walshe, chcete-li). Něco tak nekorektního a emocemi napěchovaného jsem na televizní obrazovce dlouho neviděl. Tohle platí o prvních dvou řadách, ty následující vypadají jako nepříliš zdařilý spin-off, proto s nimi ani nehodlám ztrácet čas. 9/10 ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hodnotím po první sérii: Dokonalé dílko v žánru seriálů o mladých pro mladé. Kdo zná britské Coupling, dostane zhruba obrázek o tom, co se tam může odehrávat. Ovšem toto je jen pouhý nástin událostí. Kdo má v oblibě televizní mládež z Ulice nebo z různých famcomů (family sitcomů) bude nejspíš docela překvapen, vhodné přirovnání by bylo - scénáristický tým z Ulice se sjede, všichni se svléknou, každý do sebe kopne pár prášků extáze a viagry (a i dalších věcí z Chrisovy nástěnky), zapije se to ruskou vodkou a pak by to možná sedělo. Nicméně nutno dodat, že takováhle realističtější mládež je mi o mnoho bližší a situace, které se tam odehrávají, jsou o mnoho zábavnější. Když už jsem pochválil děj, musím totéž udělat i o výběru herců a (zejména) hereček. Hudba tomu dodává potřebný 4. rozměr, kdy je člověk vtažen do děje na maximum. Šílenost zápletek pak diváka utvrdí v tom, že se může stát cokoliv a skutečně se i tak stane. Na závěr bych jen dodal, že jsem byl opět utvrzen v tom, po zhlédnutí konce 1. řady Gunslinger Girl a 5. řady Six Feet Under, že končit sérii na písničku je výborná dějová berlička. Zvlášť, když text písničky sedí k ději. I když - co si budeme nalhávat - většina z nás nebyla Skins, ale spíš Inbetweeners. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Skončila jsem 4. sérií a dál pokračovat nebudu. První dvě generace byly neskutečně fajn. (Ta první byla jednoznačně lepší a originálnější, ale ani druhá se nenechala moc zahanbit). Na třetí se už odmítám dívat, abych si zachovala kladný pohled na tento seriál. Nechci ho vidět skončit na nějaké 5. generaci, při 10. sérii. ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Zkouknula jsem zatím jen první sérii, ale i přesto z tohoto seriálu nejsem tak nadšená jako ostatní..Hoult mi tu přijde naprosto odpudivý (skoro by se dalo říct, že se mi rolí zde dost zprotivil) a z ostatních herců mi není sympatický snad nikdo. Většina dílů se neskutečně táhne za účelem rozebrání života jednotlivých charakterů, a to je právě další věc, která mi vadí. Možná mě Skins nijak zvlášť nezaujali také z důvodu, že již nejsem teenager, proto nemám pro seriály tohoto typu pochopení.. :-) ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • Scény na Roundview College se natáčely na čtyřech různých bristolských školách. (GreatestFan)

Reklama

Reklama