Reklama

Reklama

Skins

(seriál)
Velká Británie, (2007–2013), 51 h 18 min (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Kaya Scodelario, Jack O'Connell, Hannah Murray, Nicholas Hoult, Joe Dempsie, Mike Bailey, April Pearson, Will Merrick, Freya Mavor, Mitch Hewer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(61)

Tento břitký seriál sleduje napjaté životy skupiny teenagerů v posledních dvou letech střední školy. (Netflix)

Recenze (390)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Prvá generácia je klasika, druhú beriem ako príjemnú zmenu. Tretia je fajn, keby niet tej 6. série, v ktorej sú skoro všetky postavy diametrálne odlišné oproti predošlej sezóne. Ako beriem, ľudia sa menia, ale tuto sú tie zmeny až moc pritiahnuté za vlasy (hlavne Frankie, nechápem.). Plus majú tvorcovia za jednotlivé časti, ktoré nás vťahujú vždy do života inej postavy, a tým robia každý diel výnimočným a zameraným na aktéra, ktorého názov nesie epizóda :) A aby som nezabudla na Skins Fire, Pure a Rise: nie zlé, nie zlé.. ale Fire sa mi pozdával najviac (aj s Emily a Naomi). ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Skončila jsem 4. sérií a dál pokračovat nebudu. První dvě generace byly neskutečně fajn. (Ta první byla jednoznačně lepší a originálnější, ale ani druhá se nenechala moc zahanbit). Na třetí se už odmítám dívat, abych si zachovala kladný pohled na tento seriál. Nechci ho vidět skončit na nějaké 5. generaci, při 10. sérii. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bryan Elsely, Jamie Brittain, Libby Sample | Hudba: Fat Segal | Produkcia: Chris Cligh, Matt Stevens | Distribúcia: E4 | Štúdio: Company Pictures. Storm Dog Films || Teen séria po britsku. Hriešnosť na silu, dnes už dokola omielané. Na jedno videnie možno príjemné, no pre mňa nedostatočne pútavé na to, aby som čakal ďaľšiu epizódu. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

First. generation---) 1. séria=100%. Závislosť vypestovaná-ide sa ďalej!-nekonečné zimomriavky na konci a musím priznať, že toto nedokázal žiaden seriál!!!//////2.séria=95% ...Nenapadáju ma slová, ktorými by sa dalo toto () opísať...Chcem viacej!Second. generation----)3. séria=(80-85%). Ešte som nikdy neprešiel počas sledovania takou fázou, že z povodného nasratého dojmu som si ani neuvedomil, že sa mi to naozaj páči. Takže som celkom štastný, že to prvú generáciu neprzní (a celu dosavadnú znáčku) a ide si to vo vlastnej ceste. Pilót vobec nezaujal a možem byť iba štastný, že som pokračoval ďalej, pretože už v druhej časti sa to neskutočne nakopne a pokračuje v klasickej Skins extáze. A potenciál vidím stále vysoký.4. séria (rozpozerané) ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Konečně někomu došlo, že seriálům o šťastné mládeži z vyšších vrstev už odzvonilo. Britové přišli se Skins, seriálem o mládeži ze střední třídy, která má k té šťastné daleko. Je to mnohdy depresivní, působí to místy reálně, místy surreálně, postavy se točí v začarovaném kruhu nejen partnerských vztahů, na jeden díl minimálně deset hlášek. První dvě řady jsem zhlédnul na jeden zátah za dva dny...to ani jinak nešlo, protože Skins se mi dostaly hned prvním dílem nemálo pod kůži a je naprosto neuvěřitelné, jakým vývojem postavy za 19 dílů prošly. Tím chci naznačit, že co se týče toho hlavního jádra, byly to opravdové bytosti, u kterých se tvůrci vyvarovali přílišnému schematizování. Vývoj dějový typický pro seriál, některé díly jsou přímo skvělé, některé mírně nudné. Co mi ale nepřišlo vůbec patřičné, jakým stylem byl vážný tón v některých momentech odlehčen (nic proti odlehčení jako takovému). Ten kontrast dramatu a někdy až absurdní grotesky působil moc necitelně. Proto to tentokrát neženu do plného počtu, ale těsně pod. I když bych právě kvůli Tonymu, Chelle a Maxxiemu strašně rád... ()

Galerie (265)

Zajímavosti (60)

  • Scenáristům seriálu bylo v době jeho vzniku kolem 21 let. (GreatestFan)

Reklama

Reklama